Kim ne alemde ?
Re: Kim ne alemde ?
Beklemedeyim sınav sonucu açıklansın ne alemde olacağım net olarak belli olacak 

2013 Mezun

Açık öğretim lisesinde 5. dönemim geride kaldı ve 6. döneme gireceğim Temmuz ayında.
Şu kadarını söyliyeyim içinde bulunduğum dönemle birlikte(6 Dönemdir) ilk defa bir ders kitabını başından sonuna bitirdim
Seçmeli olarak Saant Tarihi - 1 ve Sanat Tarihi 2 yi seçecek.
Biyoloji 6 bitmek üzere
T.C inkılap 2 yarılandı.
Temmuz sınavından sonra tam 100 gün ayırdım YGS için. Sonrasında tabi LYS çalışacağım Gelecek sene benim için Ocak 7. Dönem
Kaydımdan bu yana ilk defa bu kadar ders çalıştım. Bu azmi devam ettirip gelecek sene 430-470 ygs puanı yapacağım inş.
Lys de benzer bir sonuç bekliyorum
Kesin olmamakla birlikte belki Fem dershanesine gidebilirim.
Hadi herkese kolay gelsin
Ben, kendimi anlattım gazı alan aldı, çalışan çalışır, çalışmayan baka kalır
Saygılar, sevgiler.
Şu kadarını söyliyeyim içinde bulunduğum dönemle birlikte(6 Dönemdir) ilk defa bir ders kitabını başından sonuna bitirdim

Seçmeli olarak Saant Tarihi - 1 ve Sanat Tarihi 2 yi seçecek.
Biyoloji 6 bitmek üzere

T.C inkılap 2 yarılandı.
Temmuz sınavından sonra tam 100 gün ayırdım YGS için. Sonrasında tabi LYS çalışacağım Gelecek sene benim için Ocak 7. Dönem
Kaydımdan bu yana ilk defa bu kadar ders çalıştım. Bu azmi devam ettirip gelecek sene 430-470 ygs puanı yapacağım inş.
Lys de benzer bir sonuç bekliyorum

Kesin olmamakla birlikte belki Fem dershanesine gidebilirim.
Hadi herkese kolay gelsin

Ben, kendimi anlattım gazı alan aldı, çalışan çalışır, çalışmayan baka kalır

Saygılar, sevgiler.
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Hz. Muhammed
Cahille girme münakaşaya; ya sinirini zıplatır havaya ya da yazık olur adabına - Mevlana
bende tüm dersler bitti konuları online testleri geçmiş sınav soruları hepsi bitti bi ingilizce 7-8 kaldı ingilizce 7 kelimeleri ezberlicem bugün yaklaşık 2 haftamı kelime ezberleyerek geçirmek istiyorum sonra ingilizce online test ve geçmiş sınav sorularını çözücem inşallah ingilizceden bu dönemde geçerim ya 

Geçersin büyük ihtimalle ama geçemesende dert etme 2 dersi veremesende 26 kredi alırsın, eğer mezun olacağım diyorsan ek sınav yaparlar muaf olursun.mavigöz yazdı:bende tüm dersler bitti konuları online testleri geçmiş sınav soruları hepsi bitti bi ingilizce 7-8 kaldı ingilizce 7 kelimeleri ezberlicem bugün yaklaşık 2 haftamı kelime ezberleyerek geçirmek istiyorum sonra ingilizce online test ve geçmiş sınav sorularını çözücem inşallah ingilizceden bu dönemde geçerim ya
Cahillerle tartışmayın çünkü ben hiç yenemedim - Gazali
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
epidores abii bn gazı aldm cok saol bn ed bu dönem cok rahatm ya bi gitmedi üstümden az dersler kaldı ya bnde sosyoloji 1 başladm 2. ünitesindeyim geriye full ingilizce bırakıyrm hadi hayırlısı 2 saat sonra sosyoloji çalışcam senin sayende 
ayrıca bnde fem gitcm kesinlikle çok iyi bir dershane arkadaşlarımda tavsiye ediyor

ayrıca bnde fem gitcm kesinlikle çok iyi bir dershane arkadaşlarımda tavsiye ediyor
dönemim kurtarsa ek sınavla mezun oluyodum ama malesef ocağa 2 kredim kalıyorepidoras yazdı:Geçersin büyük ihtimalle ama geçemesende dert etme 2 dersi veremesende 26 kredi alırsın, eğer mezun olacağım diyorsan ek sınav yaparlar muaf olursun.mavigöz yazdı:bende tüm dersler bitti konuları online testleri geçmiş sınav soruları hepsi bitti bi ingilizce 7-8 kaldı ingilizce 7 kelimeleri ezberlicem bugün yaklaşık 2 haftamı kelime ezberleyerek geçirmek istiyorum sonra ingilizce online test ve geçmiş sınav sorularını çözücem inşallah ingilizceden bu dönemde geçerim ya

şey ya ingilizce 7-8de kelime ezberlesem sadece yeter mi ?
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
ya ingilize 6 sadece 7 ve 8 den bir tık daha kolay
sn onuda yaparsn hm 2 tane cıkmıs soru var bn 1 taneyler yapmıştım yaaaa zaten cıkmıs sorudaki mantıqı kavrayabilsen ortaki kelimeleri ezberlesen yaparsn kesin 

Hayatmı'OdaNe yazdı:ya ingilize 6 sadece 7 ve 8 den bir tık daha kolaysn onuda yaparsn hm 2 tane cıkmıs soru var bn 1 taneyler yapmıştım yaaaa zaten cıkmıs sorudaki mantıqı kavrayabilsen ortaki kelimeleri ezberlesen yaparsn kesin
ünite sonundaki kelimeleri ezberlemem yeter mi ?
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
onlarıdae zberle ama kesinlikl çıkmış sorularrdaki bilmediğin bütün kelimeleri ezberle garanti 50 alrsn 

tamam canım bi 7ye çalışim sonra online testi ve geçmişi çözerim sonrada 8e başlarımHayatmı'OdaNe yazdı:onlarıdae zberle ama kesinlikl çıkmış sorularrdaki bilmediğin bütün kelimeleri ezberle garanti 50 alrsn

murattt yazdı:Ben sınav sonuçlarını bekkeyenlerdenim.
ee sonrasında 1 ay kalıyo çalışmayı ne zaman düşünüyon

mavigöz yazdı:murattt yazdı:Ben sınav sonuçlarını bekkeyenlerdenim.
ee sonrasında 1 ay kalıyo çalışmayı ne zaman düşünüyon
zaten cok az kaliyor üc yada dört secmeli ders alip yoluma bakicam ins... Temmuzddaki sınavda son sınavım. Üstume oyle bir atalet yapistiki sorma normal roman bile okuyamaz oldum. Artık Aol bana angarya gibi geliyor
maaşallah maaşallah gelecegin doktorları mühendisleri avkatları sizlerden çıkacak inşallah maaşallah

Bu forumdaki Eski arkadaşları özledim. Face de behchat chatin diye aramanın yeterli.