Ders Seçimi Kafa Karışıklığı !???!!
-
- Doktor
Ders Seçimi Kafa Karışıklığı !???!!
Arkadaşlar kararsızım bana bir akıl verin zorunlu derslerim bitti çok şükür şimdi 10 kredi eksiğim için Temmuz'da sınava gircem ders seçiminde
1.) Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi 1 ve 2 seçsem mi kitabı çok ayrıntılı ve zor geldi
2.) Biyoloji 7 ve 8 kitaptan çalışsam yeterli olur mu acaba sorular çok zor mu çıkıyor
3.) İngilizce 3 ten 8 e seçmeli vermişler fena sayılmazdım acaba bunlardan mı seçsem
İşte böyle kafam çoook karışık !??!!
1.) Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi 1 ve 2 seçsem mi kitabı çok ayrıntılı ve zor geldi
2.) Biyoloji 7 ve 8 kitaptan çalışsam yeterli olur mu acaba sorular çok zor mu çıkıyor
3.) İngilizce 3 ten 8 e seçmeli vermişler fena sayılmazdım acaba bunlardan mı seçsem
Re: Ders Seçimi Kafa Karışıklığı !???!!
biyolojı 7,8 ve İngilizce 3,4 ü almanı öneririm.
o şimdi ıspartalı; ) Süleyman Demirel üniversitesi.
-
- Doktor
Çağdaş Türk ve dünya tarihini seçmiş arkadaşlar varmı ?
- elif işlek
- Uzman Doktor
şahsen ben seçtim ve pişman oldum çok zor ya her ikisinden de kaldım kesinlikle seçmedersçalışankız yazdı:Çağdaş Türk ve dünya tarihini seçmiş arkadaşlar varmı ?
"Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene..!"
dersçalışankız yazdı:Çağdaş Türk ve dünya tarihini seçmiş arkadaşlar varmı ?
Ben seçtim 2 sinden de geçtim çok rahat geçersin bak ne yap biliyor musun böyle renkli sarı renkde not cıakrılmıs yerler var oralara calıs genellikle oralardan sorarlar ben su an su gibi içtim kitabı testlerden 60 dan asağı almıyorum ilk girdiğimde düşük notla geçtim ama 2 cisini zıplattım
sana tavsiye ederim ben tabi herkesin bünyesi farklı
Zorlukların göbeğinde, fırsatlar yatıyor.
Açık Öğretim Lisesi - Sosyal Bilimler
MEZUN
Açık Öğretim Lisesi - Sosyal Bilimler
MEZUN
- elif işlek
- Uzman Doktor
sen yapabiliyorsun ama bakalım o yapabilcekmi?Cloudyy yazdı:dersçalışankız yazdı:Çağdaş Türk ve dünya tarihini seçmiş arkadaşlar varmı ?
Ben seçtim 2 sinden de geçtim çok rahat geçersin bak ne yap biliyor musun böyle renkli sarı renkde not cıakrılmıs yerler var oralara calıs genellikle oralardan sorarlar ben su an su gibi içtim kitabı testlerden 60 dan asağı almıyorum ilk girdiğimde düşük notla geçtim ama 2 cisini zıplattım
sana tavsiye ederim ben tabi herkesin bünyesi farklı
yok yok seçme ikisinide başka ders mi yok
"Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene..!"
Genel kültür/Mezun!
Adalet!
Adalet!
dersçalışankız yazdı:Arkadaşlar kararsızım bana bir akıl verin zorunlu derslerim bitti çok şükür şimdi 10 kredi eksiğim için Temmuz'da sınava gircem ders seçiminde
Ben bu derslerden biyoloji 7-8 i seçmiştim ve yüksek notla da geçmiştim. Tabi biyolojiyi seviyorum. Çağdaş T.ve D... dersini ise hiç seçmedim bana nedense cazip gelmedi zaten arkadaşlar zor olduğunu söylemiş.
İngilizce 3-4 belki kolaydır ama 5 den itibaren ben zorlanmıştım. Tabi seçmelilerde sorular nasıl bilmiyorum

-
- Doktor
Teşekkürler arkadaşlar, malasef listemde seçîlecek dersler çok sınırlı vermişler mat-kimya-geometri- fizik-İngilizce seri halinde vermişler ama diğer dersler bir seçenek mesala seç.dilanlatım 3 tek seç.tarih3 tek ... Onların krediside malum...
Bu yüzden kafam karıştı biyoloji 7-8 alıcam hiç kalmadan diğerlerini vermiştim
Çağdaş 4+4=8 kredi bu açığı İngilizce ile kapatıcam ya da seçicem...
Arkadaşlar ders seçme işlemi ne zaman SONA eriyor bilen var mı?
Ben birkaç gün kitaplardan ön çalışma yapıyım bakayım sonuç ne
Bu yüzden kafam karıştı biyoloji 7-8 alıcam hiç kalmadan diğerlerini vermiştim
Çağdaş 4+4=8 kredi bu açığı İngilizce ile kapatıcam ya da seçicem...
Arkadaşlar ders seçme işlemi ne zaman SONA eriyor bilen var mı?
Ben birkaç gün kitaplardan ön çalışma yapıyım bakayım sonuç ne