YGS :/
-
YGS :/
ya benim bir kaç sorum olacak, yardımcı olursanız çok sevinirim.
Benim 133 kredim var ve eylülde ki ek sınava girebiliyor muyum?
Temmuzda ki son sınavda 192 krediyi tamamlayamazsam ygs sınavına giremiyor muyum?
Sitenizde gördüm, 2014ün sonuna kadar krediyi toplama hakkı tanınıyormuş sanırım doğru mu ?
Temmuzda ki son sınavda 192 krediyi tamamlayamazsam ygs sınavına giremiyor muyum?
Sitenizde gördüm, 2014ün sonuna kadar krediyi toplama hakkı tanınıyormuş sanırım doğru mu ?
Re: YGS :/
29 kredi alırsan ek sınava kalıyorsun yani bu sınavda bütün derslerden geçmen gerek
Allah ile olduktan sonra, ölüm de ömür de hoştur.
Adalet nedir? – Ağaçları sulamak. Zulüm nedir? – Dikene su vermek.-Mevlana
HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.
Adalet nedir? – Ağaçları sulamak. Zulüm nedir? – Dikene su vermek.-Mevlana
HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.
-
Diger sorularimi da yanitlarsaniz cok sevinirim
2 sorun ise eğer 102 krediyi geçti iseniz ygs çıktı belgesi ile girebilirsiniz.
3 sorun ise senin çalışmana bağlı her şey dersleri geçmeye bak 2014 2015 fark etmiyor sen ek sınavlarla bitir işte bu temmuz sınavında rojhanın dediği gibi 30 kredi yapacaksın ki ek sınava kalasın yoksa ocak ayına kadar beklemek zorunda kalırsın
3 sorun ise senin çalışmana bağlı her şey dersleri geçmeye bak 2014 2015 fark etmiyor sen ek sınavlarla bitir işte bu temmuz sınavında rojhanın dediği gibi 30 kredi yapacaksın ki ek sınava kalasın yoksa ocak ayına kadar beklemek zorunda kalırsın
En son Cloudyy tarafından 04 Tem 2013, 20:37 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Zorlukların göbeğinde, fırsatlar yatıyor.
Açık Öğretim Lisesi - Sosyal Bilimler
MEZUN
MEZUN
-
133 kredim var tahminim temmuzda ki ve ocakta ki sinavla birlikte 185 falan toplarim. Ama yinede mwzuniyete yetmiyor. Mayista ki sinava da girsem ygsde bi sorun cikmaz demi yani girebikirim sinava?
melisavci35 yazdı:133 kredim var tahminim temmuzda ki ve ocakta ki sinavla birlikte 185 falan toplarim. Ama yinede mwzuniyete yetmiyor. Mayista ki sinava da girsem ygsde bi sorun cikmaz demi yani girebikirim sinava?
sana şunu söyleyebilirim işi ocağa bırakma şimdi burada bana soru soracağına ders çalışmaya başla derim hedefin 30 kredi almak olsun 30 kredi alırsan işini kolaylaştırırsın. Yoksa mayıs sınavına kadar beklemene yazık olur yani zamanına yazık olur
MEZUN
MEZUN
-
30 kredi almam cok zor zorunlu dersim var 3 tane ve zamanim cok az kaldi
. O yuzden ek sinav hakkini kaybediyorum bu sinavda :/
melisavci35 yazdı:30 kredi almam cok zor zorunlu dersim var 3 tane ve zamanim cok az kaldi
aynen bende bunu demeye çalışıyorum 162 yapabilirsen temmuzda ek sınava kalırsın yoksa inan ocak ayına kadar beklemek çok zor yani neredeyse 6 ay bekleyeceksin düşün sana bir sınav için yılın yarısı gidiyor
MEZUN
MEZUN
-
Haklisiniz sanirim. Peki bu cikti belgesini halk egitim merkezinden mi aliyoruz
melisavci35 yazdı:Haklisiniz sanirim. Peki bu cikti belgesini halk egitim merkezinden mi aliyoruz
Bu sorunuzun cevabını bilmiyorum o yüzden ne söylesem yalan olur sizi de yanlış yönlendirmek istemiyorum.
MEZUN
MEZUN
-
Cevaplariniz icin cok tesekkur ederim
Rica ederim
Son sorunuzu diğer arkadaşlar görürse yardımcı olurlar mutlaka
Son sorunuzu diğer arkadaşlar görürse yardımcı olurlar mutlaka
MEZUN
MEZUN
- elif işlek
- Uzman Doktor
2. sorunuz için ygs kayıtları ocakta başlıyor o zamana kadar ygs ye girebilmek için bütün şartları tamamlamş olursunuzmelisavci35 yazdı:ya benim bir kaç sorum olacak, yardımcı olursanız çok sevinirim.
ygs girebilmek için en az 102 kredi yeterli

"Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene..!"
-
Cok tesekkur ederim yardimizin icin 

- elif işlek
- Uzman Doktor