Açık lise nasıl ders seçmeliyim

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Nar
Acemi

Re: Açık lise nasıl ders seçmeliyim

Mesaj gönderen Nar » 02 Nis 2013, 16:39

Bu dönem fizik-1 mi çalışacaksın? Fizik1 ortak ve seçmeliyi al, sonuçta ne kadar erken kredi topladın o kadar erken mezuniyet. Şahsen bu şekilde ders seçme işlemlerimi yapıyorum, risk almadan.

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 03 Nis 2013, 02:05

Sınava yakın sınav giriş belgesi yayınlanıyor ve onda oturum saatleri, hangi dersten hangi oturumda sınava gireceğin vs... yazıyor. Zaten bu belgenin çıktısını alıp sınava giderken yanında götürüyorsun.

Sınavlar cumartesi ve pazar günleri toplam 4 oturum şeklinde oluyor. Sabah ki oturumlar saat 10 da başlıyor. Öğleden sonra ki oturum ise 14 de başlıyor.
Resim

mustafa t.

Mesaj gönderen mustafa t. » 07 May 2013, 04:45

Mayısın 11'inde sınav diyorlar ama hala yazmıyor aol'de ne zaman olacağı "Sınıv giriş belgesi" var ama tıklayınca Geçersiz bir işlem yaptınız..! diyor???

mustafa t.

Mesaj gönderen mustafa t. » 07 Tem 2013, 04:50

sınavlar ne zaman ben 20 ve 5 tl yatırıp kayıt olmuştum tekrar yatırmam gerekiyor mu sınav olmam için? bir de bir sınav daha girip imam hatip açık öğretimde gitmek istiyorum..
sınav günlerini nereden öğrenebilirim? bir site varmı yayınlayan yoksa "aol" denmi bakılıyor sınava az zaman kala?

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön