BUGÜN DOGUM GÜNÜM..

E-Kart, Doğum Günü Kutlamaları Yada Özel Günler,Bayram,Evlilik...vs Gibi Konuları Paylaşa Bileceğiniz Bölüm.

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye
Mesajlar: 3333
Kayıt: 24 Ara 2009, 20:15
Konum: MEZUN

Re: BUGÜN DOGUM GÜNÜM..

Mesaj gönderen kripton » 10 Tem 2013, 07:31

Canerimo yeni yaşın hayırlı olsun. Umarım huzurlu bir ömrün olur. İmkan olsa bi pasta yapar atardım foruma hep beraber yerdik arkadaşlarla ama teknoloji henüz buna müsade etmiyor :)


Resim

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye
Mesajlar: 3333
Kayıt: 24 Ara 2009, 20:15
Konum: MEZUN

Re: BUGÜN DOGUM GÜNÜM..

Mesaj gönderen kripton » 10 Tem 2013, 07:37

Cloudyy yazdı:Canerimo hani sen demiştin ya ramazan ayının başlangıcı ile doğum günüme denk gelmesi güzel bir duygu diye tevafuk demiştin ya maalesef bugün ramazan ayının başlangıcı değil üzgünüm asıl ramazan yarın başlıyor. :mrgreen:1 gün fazla oruç tuttuk Allah'ın emrettiği oruç ayına fazlasına da benden Lebbeyk yalan söyleyen ve ramazan ayının tarihlerini ve saatlerini kendi menfaatlerine göre ayarlayan diyanet ekibinin Allah belasını versin Lanet etsin onlara
Millete lanet yağdırmayı ve kışkırtıcı sözleri mümkün olduğunca yazmamaya çalışalım lütfen. Burası bir doğum günü kutlama sayfası. Bu konuyu tartışacaksanız uygun ortamda tartışırsınız.

Doğrudur yanlıştır ben onu tartışmıyorum ama canerimonun yazdığı şey doğru. Biz ramazanın ilk gününü bugün kabul ederek orucumuza başladık. Rabbim bir hata varsa affetsin.

Gönül ister ki tüm islam alemi mutabık olsun ve ihtilaflı olmasın. Birileri menfaatine göre yanlış bir iş yapıyorsa hesabını size değil Allah a verecek. Bizim kimseye bela okuyup lanet yağdırmaya hakkımız yok.
Resim

canerimo
Doktor
Mesajlar: 285
Kayıt: 28 Eyl 2011, 19:28
Konum: ANKARA

Re: BUGÜN DOGUM GÜNÜM..

Mesaj gönderen canerimo » 10 Tem 2013, 15:27

IYI DILEKLERINIZ IÇIN ÇOOK TESEKKÜR EDERIM. DÜN ÇOK MUTLUYDUM AKSAMA KADA EVDE OTURDUM BI KUTLAYANIM OLMADI HER YILKI GIBI ARDINDAN Aksam üstü sohbete gitmek için hazirlandim tam kapiya geldim Caner diye bi ses kapiyi açtim Durmus abi (cemaatten bi abim) pastayla çikiverdi karsima. nasi mutlu oldum anlatamam. Ilk ve En Güzel Dogum Günüydü. :-)
"İnsanlık da Nasip, Kısmet..."

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ- 4 YILLIK (ALAN YOK)
MEZUN- MEZUNİYET TARİHİ: 14/09/2015
DÖNEM: 10 KREDİ: 196
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ- YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ (LİSANS-4YILLIK)

Cevapla

“Doğum Günü Ve Kutlamalar” sayfasına dön