İngilizce 5-7-8 ?
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
İngilizce 5-7-8 ?
Arkadaşlar . Elinde İngilizce 5-7-8 ders notları olan yada nasıl çalışmam konusunda fikri olan varsa yardımcı olabilirmisiniz .ortak olarak o dersler kaldı arkadaşlar sınavada 10 gün kadar zaman kaldı . ne yapacağım bilmiyorum .Resmen Perişan Haldeyim .Şimdiden Teşekkürler .

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
Re: İngilizce 5-7-8 ?
kelin ilacı olsa başına sürermiş bizim durumda o
5 te takılıp kaldım 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
- elif işlek
- Uzman Doktor
bende senin gibi böyle bi konu açmıştım halen cevap veren olmadı ama ben coktan ingilizcelerden kurtuldum darısı senin başına nediyim 

"Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene..!"
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
peki kardeşim nasıl geçtin sen bi fikir verebilirmisin ??elif işlek yazdı:bende senin gibi böyle bi konu açmıştım halen cevap veren olmadı ama ben coktan ingilizcelerden kurtuldum darısı senin başına nediyim

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
- elif işlek
- Uzman Doktor
valla pskoloğun dediği gibi 5 e kadar iyi geçtim de beşten sonra zor, kitapta tek bi türkçe kelime yok ben gramer bölümüne çalıştım tüm kelimeleri ceviri yaptım bol bol da kelime ezberledim, hatta şöyle yap online ve gecmiş testleri çözerken bilmediğin kelimelri bi kenara not al ve cevirisini yap bunarı ezberle daha çok öyle soruluyorhackerandkoch yazdı:peki kardeşim nasıl geçtin sen bi fikir verebilirmisin ??elif işlek yazdı:bende senin gibi böyle bi konu açmıştım halen cevap veren olmadı ama ben coktan ingilizcelerden kurtuldum darısı senin başına nediyim

ben zaten5-6-7-8 hepsini birlikte almıştım tek seferde hepsinden gectim yanlız ing-8 kalmıştı onuda gecen dönem verdim ve kurttuldum
inşallah sende verir kurtulursun

- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
8 gün gibi zamanda mümkünmü sence bu olay

MEZUN
- elif işlek
- Uzman Doktor
çalışırsan mümkün tabi bak mesela ing-5 için;hackerandkoch yazdı:8 gün gibi zamanda mümkünmü sence bu olay
for/since,how long
someone/somebody
should/shouldn't
could/couldn't
used to/didn't used to
if/whether
want to
most of
half of nearly
none of
so that+can
so that+could
olumlu/olumsuz cümleler(does/doesn't)
active ve passive fiilleri ve bu saydıklarımın nerelerde kullanıldıklarına bak ve örnek bi cümleyle iyice ezberle. sonra "es" takısına dikkat et en cok buralardan çıkıyor