herkes okuduğu bir kitabın özetini yazsın
herkes okuduğu bir kitabın özetini yazsın
evet arkadaşlar buyrun
Allah ile olduktan sonra, ölüm de ömür de hoştur.
Adalet nedir? – Ağaçları sulamak. Zulüm nedir? – Dikene su vermek.-Mevlana
HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.
HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.
Re: herkes okuduğu bir kitabın özetini yazsın
ohoooooooooooooROJHAN yazdı:evet arkadaşlar buyrun

߀$İKTA$
peki mutlaka yazacağım şimdi hazır değilim
En son Suç ve Cezayı okudum..
Yoksulluk içinde yaşayan bir genci ve çevresini anlatıyor..paraya ihtiyacı olduğu için değil de daha çok ortadan bir pislik kalkacak diye bir yaşlı tefeci kadını öldürüyor,cinayeti işlerken de kadının üvey kızkardeşi görüyor hiç bir günahı olmayan,kendi halinde bu kadında sırf cinayetin işlendiğini görmesi sebebiyetiyle öldürülüyor..Bu genç işlediği cinayetten sonra hastalanıyor,bellli etmediğini düşünüyor ve onun için çabalıyor olsada kendini ele veriyor işte..Biraz felsefi bir kitap bu yüzden bu kadarını anlatabildim,bence bunu anlamak için o romanın içinde olup yaşayarak okumak lazım..tavsiye ederim.
Yoksulluk içinde yaşayan bir genci ve çevresini anlatıyor..paraya ihtiyacı olduğu için değil de daha çok ortadan bir pislik kalkacak diye bir yaşlı tefeci kadını öldürüyor,cinayeti işlerken de kadının üvey kızkardeşi görüyor hiç bir günahı olmayan,kendi halinde bu kadında sırf cinayetin işlendiğini görmesi sebebiyetiyle öldürülüyor..Bu genç işlediği cinayetten sonra hastalanıyor,bellli etmediğini düşünüyor ve onun için çabalıyor olsada kendini ele veriyor işte..Biraz felsefi bir kitap bu yüzden bu kadarını anlatabildim,bence bunu anlamak için o romanın içinde olup yaşayarak okumak lazım..tavsiye ederim.
In Me Omnis Spes Est Mihi
farklı bir olay ama güzel olmuş bizimle paylaştığın için teşekkürler yeşim
Rica ederim,canım ama gerçekten tavsiye ederim bu kitabı,okurken kendinizi bu kitabın içinde bulacaksınız
In Me Omnis Spes Est Mihi
- pelin_sitem
- Uzman Doktor
- İletişim:
bende Halit Ertuğrul hocamdan KENDİNİ ARAYAN KADINI OKUDUM kitabı kısaca özetleyim size
Nilüfer'in hayatı,düştüğü yanlışlıklar,kendini bulma mücadelesi,yaşadığı sarsıntılar,kendine uzatılacak bir el araması hepimizi üzecek ve düşündürecek bir kitap.Kitabı okuyunca,çevrenizdeki Nilüfer'leri farkedecek ve onun gibilere ulaşmanın vazifelerimizden biri olduğunu hissedeksiniz gerçekten söylüyorum çok güzel bi kitap herkesin mutlaka Halit hocamın kitabından okumasını istiyorum ve şu an ÜNİVERSİTE SINAVINI NASIL KAZANDIM kitabını okumaktayım inş onunda kısa özetini yazcam ve Halit ERTUĞRUL hocama selamlarımı iletiyorummmm
Nilüfer'in hayatı,düştüğü yanlışlıklar,kendini bulma mücadelesi,yaşadığı sarsıntılar,kendine uzatılacak bir el araması hepimizi üzecek ve düşündürecek bir kitap.Kitabı okuyunca,çevrenizdeki Nilüfer'leri farkedecek ve onun gibilere ulaşmanın vazifelerimizden biri olduğunu hissedeksiniz gerçekten söylüyorum çok güzel bi kitap herkesin mutlaka Halit hocamın kitabından okumasını istiyorum ve şu an ÜNİVERSİTE SINAVINI NASIL KAZANDIM kitabını okumaktayım inş onunda kısa özetini yazcam ve Halit ERTUĞRUL hocama selamlarımı iletiyorummmm
sensiz çekillir mi bu hayat
unutmak benim için ölümle eşdeeğer
lütfen bırakma beni
tut ellerimden savurma rüzgara
ayırmasınlar kırmasınlar bu sevdayı
nasıl olur ben sensiz sen bensiz...
unutmak benim için ölümle eşdeeğer
lütfen bırakma beni
tut ellerimden savurma rüzgara
ayırmasınlar kırmasınlar bu sevdayı
nasıl olur ben sensiz sen bensiz...
bende bir çok kitap okudum ama ohoo anlatması uzun sürer şimdi özet veremicem 

'Burada öğretmen yok, öğrenci yok, lider yok, yol gösterici yok, efendi yok, kurtarıcı yok.Kendiniz için öğretmensiniz ve öğrencisiniz; efendi, yol gösterici, lider sizsiniz.
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li
Siz her şeysiniz!..
www.bahcekayakoyu.com
Artık AÖF li