Evet arkadaşlar günlerdir sosyal medyayı sallayan giydiği kıyafeti ile kamyonculara benzetilen küfürbaz veled hakkinda dusinceleriniz nelerdir ?
konuyla ilgili haberi okumak ve ve izlemek isterseniz buraya dokuna bilirsiniz...
Park benim direniş benim derdi herhaldeKGamze yazdı:İlk başta doğal davranıyor ama sonra bilerek yapıyormuş gibi![]()
Aferin güzel küfü ediyorsun diyemeyiz.
Bu çocuk gezi parkında olsaydı ne olurdu acaba?
pisliğin biri . ağzındaki küfürlere bakılırsa mikrop bir aileden gelme . keşke o gece annenin başı ağrısaydıda sen olmasaydın .murattt yazdı:
Evet arkadaşlar günlerdir sosyal medyayı sallayan giydiği kıyafeti ile kamyonculara benzetilen küfürbaz veled hakkinda dusinceleriniz nelerdir ?
konuyla ilgili haberi okumak ve ve izlemek isterseniz buraya dokuna bilirsiniz...
@1 destekliyorum seni Matiasmatias26 yazdı:böyle veletleri ayıplıyacağımız yerde fenomen yapıyoruz bence sorun bizde.
Aynen öyle bir şey derdimurattt yazdı: Park benim direniş benim derdi herhalde
hahahahahhahgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaKGamze yazdı:Ajdar şarkı yapsın
Kan kan kan dam dam dam kan damar kan damar![]()
Kan kan benim dam dam damar benim
+1000000000000000000000matias26 yazdı:böyle veletleri ayıplıyacağımız yerde fenomen yapıyoruz bence sorun bizde.
Bazen derler ya bir iş yapacağınız zaman ya da konuşacağınız zaman 2 kere düşünün diye bende 2 kere düşündüm bunlar kamera şakası yapmışlar(şaka misali) bence tıklama rekoru diye bu küfürden rant sağlamaya çalışmışlarAytenO yazdı:+1000000000000000000000matias26 yazdı:böyle veletleri ayıplıyacağımız yerde fenomen yapıyoruz bence sorun bizde.