Son 2 kredi ve dershane
Son 2 kredi ve dershane
Arkadaslar ben eylulde mezun ogrenci olarak dershaneye baslasam bi sorun olur mu ama ocak sinavina 2 kredim kaliyor o zaman mezun oluyorum ? Beni dershaneye kabul ederler mi bu sekilde ? Mezun ogrenci siniflari haftaici her sabah dees goruyorlar okula gidenlerde haftasonu goruyorlar ben tum gun evde oldugum icin mezun ogrenci olarak gitmek istiyorum bi sorun olmaz dimi kalan 2 kredim ? Ve acil cevap almam gerekiyor cunku memleketteyim ona gore donus yapicam ?
Re: Son 2 kredi ve dershane
hayır hiçbir sorun olmaz mezun olarak başla dersane öyle bir araştırma yapmıyor. bende bu yıl öyle dersaneye gittim sorarlarsa söylersin ama bi engel deil. için rahat olsun hafta içi git bosuna hafta içleri evde oturma 

fts_25 yazdı:hayır hiçbir sorun olmaz mezun olarak başla dersane öyle bir araştırma yapmıyor. bende bu yıl öyle dersaneye gittim sorarlarsa söylersin ama bi engel deil. için rahat olsun hafta içi git bosuna hafta içleri evde oturma
İcimi rahatlattin

dershaneden dershaneye değişir
agustosta başlayan da var eylül de başlayan da

- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
bncede sorun olmaz hafta sonu okula gidenler için hani hafta içi okul varya ondan 

Erken kayıt olursan hızlandırma şeklinde olabiliyor. Ve sonra okul başladığında sınıflar ayrılıyor. Bütün konular baştan alınıyor aslında o zaman başlıyor dershane.
Anladim ben agustos sonu donicem artik bakicam o zaman durumaKGamze yazdı:Erken kayıt olursan hızlandırma şeklinde olabiliyor. Ve sonra okul başladığında sınıflar ayrılıyor. Bütün konular baştan alınıyor aslında o zaman başlıyor dershane.

mezunların geç başlıyo ama sen dersinki ben başlamak istiyorum seni erken başlıcak derslere alırlar bir sor dershaneye ne iyi ordan alırsın bilgiyi
Umutsuzluga kapılmak mutsuzluğa kapı aralar içinde besledigin umut seni hayata bağlar
Parayı Verdiğin Sürece İstediğin Gruba Kayıt Yaptırabilirsin Arkadaşım Ben Bu Sene Başında Mezun Olmama 60 Kredi Vardı Dershaneye Yazıldım Mezun Grubuna Ve Şükürler Olsun ki Kazandım
191 Kredi İle Temmuz Sınavına Girdim İnşallah Hayırlısıyla Liseden Mezun Olursam Eylülde Üniversiteme Kayıt Yaptırıcam 
Yani Dershaneye Girerken Sana Sormazlar Sen Nere İstersen Oraya Gidersin

anladım peki ne zaman başlamıştı dershanen ?visoge61 yazdı:Parayı Verdiğin Sürece İstediğin Gruba Kayıt Yaptırabilirsin Arkadaşım Ben Bu Sene Başında Mezun Olmama 60 Kredi Vardı Dershaneye Yazıldım Mezun Grubuna Ve Şükürler Olsun ki Kazandım191 Kredi İle Temmuz Sınavına Girdim İnşallah Hayırlısıyla Liseden Mezun Olursam Eylülde Üniversiteme Kayıt Yaptırıcam
mavigöz yazdı:anladım peki ne zaman başlamıştı dershanen ?visoge61 yazdı:Parayı Verdiğin Sürece İstediğin Gruba Kayıt Yaptırabilirsin Arkadaşım Ben Bu Sene Başında Mezun Olmama 60 Kredi Vardı Dershaneye Yazıldım Mezun Grubuna Ve Şükürler Olsun ki Kazandım191 Kredi İle Temmuz Sınavına Girdim İnşallah Hayırlısıyla Liseden Mezun Olursam Eylülde Üniversiteme Kayıt Yaptırıcam
Hepsinin Sistemi Farklıdır Tabi Ama Benim Dershanem Butik Bir Dershaneydi 12. Sınıflar Ağustosun Başında Başlamıştı Bizim Grup Yani Mezun Grupsa Eylül Ortaları Gibi Başlamıştı Ama Onun Öncesinde Bazı Haftalarda Hızlandırılmış Derslere Falan Çağırmışlardı Haftada 2 3 Gün Falan..
Hatta Daha Bu Gün Hocalarıma Teşekküre Gittim Dershaneme 12. Pazartesi Derse Başlamışlar... Ama Mezun Grup Yine Eylül Başı Ortaları Gibi Başlar Sanırım.
- Hayatmı'OdaNe
- Doçent
bgn çoğu dershhane başladı sn gittinmi mavis