Ek Sınav İçin Gerekli Evraklar

Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarını Paylaşabileceğiniz Bölüm
Kullanıcı avatarı
hackerandkoch
Uzman Doktor
İletişim:

Ek Sınav İçin Gerekli Evraklar

Mesaj gönderen hackerandkoch » 06 Ağu 2013, 05:31

Herkeze Hayırlı Ramazanlar Arkadaşlar . Allahın İzni İle 9.Ayda Lise Mezunu Olarak Yeni Bir Çizgide İlerleyeğim . Yalnız Merak Ettiğim konu şu.
Ek Sınav'a girmek için ne yapmak lazım . 18 ağustos sonuçları ile 19 kredim kalıyor .ortak derslerimde geometri-2 kaldı sadece .Büyük ihtimal mezun olacağım . Yalnız ne yapmak lazım?

EK Sınava girmek için dilekçemi vermek lazım aöl'e yoksa ?? ne yapmak lazım . Şİmdiden Teşekkürler Dostlarım .

Resim
MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.

runo55
Doktor

Re: Ek Sınav İçin Gerekli Evraklar

Mesaj gönderen runo55 » 06 Ağu 2013, 05:33

Duyuru yapıldığında bankaya parayı yatırıp HEM e gidip kayıt oluyoruz sadece bu kadar .
OnurŞen.

MEZUN ..!!!!

Kullanıcı avatarı
hackerandkoch
Uzman Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen hackerandkoch » 06 Ağu 2013, 05:35

runo55 yazdı:Duyuru yapıldığında bankaya parayı yatırıp HEM e gidip kayıt oluyoruz sadece bu kadar .
bu kadarmı üstadım . peki mesela yarın ben gitsem (HEM) halk eğitim merkezi galiba :D bi kaç kitap rica etsem verirlermi acaba ??
Resim
MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.

runo55
Doktor

Mesaj gönderen runo55 » 06 Ağu 2013, 05:38

Evet bu kadar . Kitap verirler ama kitaba gerek yok çünkü ek sınavlarda o yılın ocak , mayıs , temmuz sorularını karıştırılıp soruyorlar bu sene de aynısı olacaktır büyük ihtimalle .
OnurŞen.

MEZUN ..!!!!

Kullanıcı avatarı
hackerandkoch
Uzman Doktor
İletişim:

Mesaj gönderen hackerandkoch » 06 Ağu 2013, 19:00

runo55 yazdı:Evet bu kadar . Kitap verirler ama kitaba gerek yok çünkü ek sınavlarda o yılın ocak , mayıs , temmuz sorularını karıştırılıp soruyorlar bu sene de aynısı olacaktır büyük ihtimalle .
yani yeni sorular çıkarmazlar diyorsun . o zaman bu senenin ocak mayıs ve temmuz sınav sorularına çalışarak geçebiliriz mi üstadım ??
Resim
MEZUN

runo55
Doktor

Mesaj gönderen runo55 » 06 Ağu 2013, 20:44

hackerandkoch yazdı:
runo55 yazdı:Evet bu kadar . Kitap verirler ama kitaba gerek yok çünkü ek sınavlarda o yılın ocak , mayıs , temmuz sorularını karıştırılıp soruyorlar bu sene de aynısı olacaktır büyük ihtimalle .
yani yeni sorular çıkarmazlar diyorsun . o zaman bu senenin ocak mayıs ve temmuz sınav sorularına çalışarak geçebiliriz mi üstadım ??

Kesin doğru konuşmak olmaz ama 2009 dan beri aynı şekilde sormuşlar hep o yılın soruları . Ben şahsen bu yılın sorularına çalışıyorum .
OnurŞen.

MEZUN ..!!!!

“Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme” sayfasına dön