Herkeze Hayırlı Ramazanlar Arkadaşlar . Allahın İzni İle 9.Ayda Lise Mezunu Olarak Yeni Bir Çizgide İlerleyeğim . Yalnız Merak Ettiğim konu şu.
Ek Sınav'a girmek için ne yapmak lazım . 18 ağustos sonuçları ile 19 kredim kalıyor .ortak derslerimde geometri-2 kaldı sadece .Büyük ihtimal mezun olacağım . Yalnız ne yapmak lazım?
EK Sınava girmek için dilekçemi vermek lazım aöl'e yoksa ?? ne yapmak lazım . Şİmdiden Teşekkürler Dostlarım .
Ek Sınav İçin Gerekli Evraklar
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
Ek Sınav İçin Gerekli Evraklar

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
Re: Ek Sınav İçin Gerekli Evraklar
Duyuru yapıldığında bankaya parayı yatırıp HEM e gidip kayıt oluyoruz sadece bu kadar .
OnurŞen.
MEZUN ..!!!!
MEZUN ..!!!!
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
bu kadarmı üstadım . peki mesela yarın ben gitsem (HEM) halk eğitim merkezi galibaruno55 yazdı:Duyuru yapıldığında bankaya parayı yatırıp HEM e gidip kayıt oluyoruz sadece bu kadar .

MEZUN
Bir insanın başına gelebilecek en kötü iki şey câhil bırakılmak ve aptal yaradılışlı olmaktır. Bunların ikisi de bir araya gelmişse bırak ipini gitsin.
Evet bu kadar . Kitap verirler ama kitaba gerek yok çünkü ek sınavlarda o yılın ocak , mayıs , temmuz sorularını karıştırılıp soruyorlar bu sene de aynısı olacaktır büyük ihtimalle .
OnurŞen.
MEZUN ..!!!!
MEZUN ..!!!!
- hackerandkoch
- Uzman Doktor
- İletişim:
yani yeni sorular çıkarmazlar diyorsun . o zaman bu senenin ocak mayıs ve temmuz sınav sorularına çalışarak geçebiliriz mi üstadım ??runo55 yazdı:Evet bu kadar . Kitap verirler ama kitaba gerek yok çünkü ek sınavlarda o yılın ocak , mayıs , temmuz sorularını karıştırılıp soruyorlar bu sene de aynısı olacaktır büyük ihtimalle .

MEZUN
hackerandkoch yazdı:yani yeni sorular çıkarmazlar diyorsun . o zaman bu senenin ocak mayıs ve temmuz sınav sorularına çalışarak geçebiliriz mi üstadım ??runo55 yazdı:Evet bu kadar . Kitap verirler ama kitaba gerek yok çünkü ek sınavlarda o yılın ocak , mayıs , temmuz sorularını karıştırılıp soruyorlar bu sene de aynısı olacaktır büyük ihtimalle .
Kesin doğru konuşmak olmaz ama 2009 dan beri aynı şekilde sormuşlar hep o yılın soruları . Ben şahsen bu yılın sorularına çalışıyorum .
OnurŞen.
MEZUN ..!!!!
MEZUN ..!!!!