KKTC de üniversite
KKTC de üniversite
Arkadaşlar ben bu sene ygs ye giricem kıbrıstaki üniversiteleri düşünüyorum orda okuyan veya orda okumuş olan yakını olan arkadaşlar war mı orda ki okul ve yurt imkanları nasıl bilgilendirir seniz sevinirim
Re: KKTC de üniversite
Kıbrısta okumak çok güzel hemen atanırsın orada ama 20 milyarı gözden çıkarman gerekiyor orada okumak pahalıdır 4 yıl okucan etti mi sana 100 milyar ama üni bittiğinde kpss iyi puan çekersen hemen atanırsın öğretmenlik mesela orada süper bir meslek bu kadar biliyorum ama pahalı işte orada okumak İran da medrese oku daha iyi oraya vereceğin para ile
Zorlukların göbeğinde, fırsatlar yatıyor.
Açık Öğretim Lisesi - Sosyal Bilimler
MEZUN
Açık Öğretim Lisesi - Sosyal Bilimler
MEZUN
Diğer arkadaş haklı bende küçük bi araştırma yaptım 20 binler havada uçuşuyor tabi yurt parası hariç taban puanları düşük Türkiye deki özeller gibi ama pahalı paran varsa sorun değil yoksa büyük sorun netten bakabilirsin kıbrıs üni. sitesine orda harçlar yurt masrafları vs herşey yazıyor.bgmnly yazdı:Arkadaşlar ben bu sene ygs ye giricem kıbrıstaki üniversiteleri düşünüyorum orda okuyan veya orda okumuş olan yakını olan arkadaşlar war mı orda ki okul ve yurt imkanları nasıl bilgilendirir seniz sevinirim
Mezun / Genel Kültür Alanı
İşte puanı düşük ya ondan orayı istiyorum zaten lys den umudum yok ygs puanı ile yerleşmeyi düşünüyorum umarım ilk tercihlerime yazarsam Kıbrısı yerleşe bilirim inşallah