cografya 6=
cografya 7=
cografya 8=
işletme 1=
işletme 2=
mantık 1=
mantık 2=
ekonomi 1=
ekonomi 2=
Ben mantık ve işletme derslerinden sınava girmedim.Hayatmı'OdaNe yazdı:merhabalar herkeze şu aşağıda yazdığım dersllerden girenler kaç puan aldığını yazarlarsa cok sevincem vallahiallah rızası için benim icin önemli
cografya 6=
cografya 7=
cografya 8=
işletme 1=
işletme 2=
mantık 1=
mantık 2=
ekonomi 1=
ekonomi 2=
wuwwww sn o cografyaları nasl aldın öyle sırrını açıkla bu arada ghost38 cok komikkripton yazdı:Ben mantık ve işletme derslerinden sınava girmedim.Hayatmı'OdaNe yazdı:merhabalar herkeze şu aşağıda yazdığım dersllerden girenler kaç puan aldığını yazarlarsa cok sevincem vallahiallah rızası için benim icin önemli
cografya 6=
cografya 7=
cografya 8=
işletme 1=
işletme 2=
mantık 1=
mantık 2=
ekonomi 1=
ekonomi 2=
Ekonomi 1 - 55
Ekonomi 2 - 70
Coğrafya 6 - 95
Coğrafya 7 - 95
Coğrafya 8 - 100
Sırrımı açıklıyorumHayatmı'OdaNe yazdı: wuwwww sn o cografyaları nasl aldın öyle sırrını açıkla bu arada ghost38 cok komik
Nerelerin altını çizdim tam hatırlamıyorum kendimce önemli gördüğüm yerler işte. Ben coğrafyayı seviyorum o yüzden severek çalıştım genelde.Hayatmı'OdaNe yazdı:yav bn m cografya 4 ve 5 cok iyidi 5 ten 100 aldım ama altıdan 75 aldm bnde okyom ama olmuyo yaa sn böyle etkinlik olanların altını mı çizdin off off neyse cografyadan anlamıym ama neyse çalışcm peki sen 5 kaç aldın
snde haklısın ama diploma notu düşcek ya of of4Revenge yazdı:Hepsi çok hoş dersler, çalışmanıza gerek yok giriniz,veriniz ve çıkınız.
Bkz. Bunu söyleyen 17 dönemde mezun olmus 1 gün kitap açmamış, sözde öğrenci![]()