merhaba. ben lise 2. sınıfa geçtim. düz lisedeyim. bu yıl eylül de 16 yaşımda olacağım. 2. sınıftan itibaren açık lisede okumam mümkün mü?
eğer değilse.
lise 2 yi de düz lisede okuyup sonra lise 3 ten itibaren açık lisede okumam mümkün mü? sınava mı girmem gerekiyor yoksa direkt kayıt mı yaptırmam gerekiyor. sistem değişti 17 yaş sınırı var diye biliyorum ama meb i arayıp sorduğumuzda ben daha liseye kayıt yaptırmamışken 8. sınıf bittiğinde, liseye kayıt yaptır ama 1. yıl hiç gitme, sınıfta kalmış gözük, sonra açık liseye kayıt yaptırırsın dedi diye hatırlıyorum. unuttum söylediklerinin yarısını da. lütfen bilgilendirir misiniz? aöl de yaş sınırı var mı şu an? nasıl yapacağım? bilgi lütfen.
açık lise
Re: açık lise
Senininle yaklaşık aynı durumda olan bir arkadaş var. Onun konusunu incelemenizi öneririm.
Konu burda >>> http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic ... 29&t=10770
Konu burda >>> http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic ... 29&t=10770
- Gelecekte Bir gün Gelecek..!
- zeynepşahinn
- Yardımcı Uzman
evet bana yardımcı olan arkadaşım var bn AOL konusunu açtım orada aradığını bulabilirsin yardımcı olur umarımgulsen444888 yazdı:merhaba. ben lise 2. sınıfa geçtim. düz lisedeyim. bu yıl eylül de 16 yaşımda olacağım. 2. sınıftan itibaren açık lisede okumam mümkün mü?
eğer değilse.
lise 2 yi de düz lisede okuyup sonra lise 3 ten itibaren açık lisede okumam mümkün mü? sınava mı girmem gerekiyor yoksa direkt kayıt mı yaptırmam gerekiyor. sistem değişti 17 yaş sınırı var diye biliyorum ama meb i arayıp sorduğumuzda ben daha liseye kayıt yaptırmamışken 8. sınıf bittiğinde, liseye kayıt yaptır ama 1. yıl hiç gitme, sınıfta kalmış gözük, sonra açık liseye kayıt yaptırırsın dedi diye hatırlıyorum. unuttum söylediklerinin yarısını da. lütfen bilgilendirir misiniz? aöl de yaş sınırı var mı şu an? nasıl yapacağım? bilgi lütfen.
Ne zaman birine güvenmeye kalksam geçmişim ensemden tutar ve fısıldar '' ne çabuk unuttun ''
Tabiki oluruz, Fakat arkadaş konuyu açıp sonra forumu tekrar bulamadı galiba.zeynepşahinn yazdı: evet bana yardımcı olan arkadaşım var bn AOL konusunu açtım orada aradığını bulabilirsin yardımcı olur umarım
- Gelecekte Bir gün Gelecek..!
- zeynepşahinn
- Yardımcı Uzman
olabilirr4Revenge yazdı:Tabiki oluruz, Fakat arkadaş konuyu açıp sonra forumu tekrar bulamadı galiba.zeynepşahinn yazdı: evet bana yardımcı olan arkadaşım var bn AOL konusunu açtım orada aradığını bulabilirsin yardımcı olur umarım
Ne zaman birine güvenmeye kalksam geçmişim ensemden tutar ve fısıldar '' ne çabuk unuttun ''