Mezuniyet ve Ortak Dersler Hakkında

Diploma ve Mezuniyet Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
bengeldim
Yardımcı Uzman

Mezuniyet ve Ortak Dersler Hakkında

Mesaj gönderen bengeldim » 21 Ağu 2013, 00:05

Arkadaşlar ben gelecek dönemki ilk sınavda (aralıktaki sınav) 192 kredimi tamamlıyorum ve bu yıl tüm ortak derslerimi verdim ancak diğer dönemde yeni ortak dersler gelirse ve ben 192 kredi yapsam ama bazı ortak dersleri veremesem mezun olamıycam mı?

visoge61
Yardımcı Asistan

Re: Mezuniyet ve Ortak Dersler Hakkında

Mesaj gönderen visoge61 » 21 Ağu 2013, 00:16

Eğer Dönem 8 Dersleri Daha Önce Sisteminde Gözüktüyse Daha Ders Falan Çıkmaz Bildiğim Kadarıyla. Eğer Zorunlu Dersler Bölümündeki Dersleri Hallettiysen Problem Olmaz Galiba.

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 21 Ağu 2013, 21:04

bengeldim yazdı:Arkadaşlar ben gelecek dönemki ilk sınavda (aralıktaki sınav) 192 kredimi tamamlıyorum ve bu yıl tüm ortak derslerimi verdim ancak diğer dönemde yeni ortak dersler gelirse ve ben 192 kredi yapsam ama bazı ortak dersleri veremesem mezun olamıycam mı?
ortak dersler zorunlu vermen gerekecek ya muaf olarakta geçebilirsin bu ek sınavlara neden başvurmuyosun madem az kredin kalmış ?
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

bengeldim
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen bengeldim » 22 Ağu 2013, 11:12

pskolog yazdı:
bengeldim yazdı:Arkadaşlar ben gelecek dönemki ilk sınavda (aralıktaki sınav) 192 kredimi tamamlıyorum ve bu yıl tüm ortak derslerimi verdim ancak diğer dönemde yeni ortak dersler gelirse ve ben 192 kredi yapsam ama bazı ortak dersleri veremesem mezun olamıycam mı?
ortak dersler zorunlu vermen gerekecek ya muaf olarakta geçebilirsin bu ek sınavlara neden başvurmuyosun madem az kredin kalmış ?
Ek sınava başvurdum zaten, ek sınavdan 15 kredi rahat yaparım geriye de 17 kredim kalıyor onu da aralıktaki ilk sınavda verip mezun olurum. tabi bu ortak ders belaları çıkmazsa.

“Diploma ve Mezuniyet” sayfasına dön