aol den mezun olanlar, lütfen yardımcı olur musunuz?
aol den mezun olanlar, lütfen yardımcı olur musunuz?
Aöl den nasıl mezun oldunuz, yani ders seçerken nelere dikkat ettiniz? vs.
- elif işlek
- Uzman Doktor
Re: aol den mezun olanlar, lütfen yardımcı olur musunuz?
ben daha mezun olmadım mezuniyetin kıyısındayım ama şöyle söyleyeyim ilk önce ders seçerken zorunlu yani ortak olan derslerini seç, veremedeğin dersleri üç kere seç en azından muaf olursun önünde engel olmaz daha sonra seçmeli derslere ağırlık verirsin...ders seçerken birde oturum numaralarına dikkat et yani 5-6 dersi bir oturuma yükleme sonradan sınavda zorlanma diye dedim daha yolun başındasın belli ki allah kolaylık versin...
"Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene..!"
mezun olmaya yakın biri olarak söylüyorum öncelikle ortak derslerini al bunları ihmal etme ortakları bitir sonra seçmeliden devam edersin ayrıca dil ve anlatım dersi baraj ders bundan muaf olamıyorsun bunu mutlaka geçmen lazım.
Genel kültür/Mezun!
Adalet!
Adalet!
evet önce ortak dersler sayısallar ve sana zor gelenleri seç. mezuniyet aşamasında çok rahat geçersin. ben tam tersi yaptım çok büyük hata yaptım. şuan en zor dersler ve sayısallar kaldı tek sınav kaldı ama yine riske girdim.
Allah ile olduktan sonra, ölüm de ömür de hoştur.
Adalet nedir? – Ağaçları sulamak. Zulüm nedir? – Dikene su vermek.-Mevlana
HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.
Adalet nedir? – Ağaçları sulamak. Zulüm nedir? – Dikene su vermek.-Mevlana
HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYA İÇİN, YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ AHİRET İÇİN ÇALIŞMALIYIZ... H.Z. MUHAMMED. S.A.W.
çok teşekkür ederim bilgileriniz için.. RABBİM hepimizin yardımcısı olsun..