sınav yerı ıle ılgılı

Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarını Paylaşabileceğiniz Bölüm
azrasu
Asistan

sınav yerı ıle ılgılı

Mesaj gönderen azrasu » 28 Ağu 2013, 16:55

arkdşlar halk egıtım merkezınde kı gorevlı avrupa yakasında 3 bolgede oluck dedı sınav beyoglu fatıh bahcelıevler bunlrdan bırını secmen lazım dedı bnm ilçem gungören ben daha öncede kendı ılçemde gırdım sınava bu sınavda neden boyle oldu anlamadm sızlerın nasıl peki

Kullanıcı avatarı
elif işlek
Uzman Doktor

Re: sınav yerı ıle ılgılı

Mesaj gönderen elif işlek » 28 Ağu 2013, 18:47

azrasu yazdı:arkdşlar halk egıtım merkezınde kı gorevlı avrupa yakasında 3 bolgede oluck dedı sınav beyoglu fatıh bahcelıevler bunlrdan bırını secmen lazım dedı bnm ilçem gungören ben daha öncede kendı ılçemde gırdım sınava bu sınavda neden boyle oldu anlamadm sızlerın nasıl peki
Hayır öyle değil avrupada bir çok semtte oluyor, görevli seni yanlış bilgilendirmiş. Ben kayıt yenileme yaptığım ilçede sınava giricem. Peki sen nerde kayıt yenileme yaptın?
"Varlığım Türk Varlığına Armağan olsun. Ne Mutlu Türküm Diyene..!"

azrasu
Asistan

Mesaj gönderen azrasu » 28 Ağu 2013, 18:59

ben catalcada calıdıtgm ıçn kaydımı burda yenıledım ama sınava hep kendı bolgemde gungorende gırıyorum

gorevlıde dedı kı sınav yerını degstrıyorum 3 bolgede yapılcak dedı hangısını secersn bnde bahcelievler yakın dıe orasını sectım

Kullanıcı avatarı
elif işlek
Uzman Doktor

Mesaj gönderen elif işlek » 28 Ağu 2013, 21:01

Keşke değiştirmeseydin, artık bu saatten sonra hiç birşey yapılamaz. İkinci ek sınava kalırsan ki umarım kalmassın o zaman sınav yerini güncellersin...

azrasu
Asistan

Mesaj gönderen azrasu » 28 Ağu 2013, 22:36

gorevlının tamamen bılgıszlıgı herlde ya n bılyım 2, ek sınav olur mu acaba peki

Kullanıcı avatarı
elif işlek
Uzman Doktor

Mesaj gönderen elif işlek » 28 Ağu 2013, 23:52

azrasu yazdı:gorevlının tamamen bılgıszlıgı herlde ya n bılyım 2, ek sınav olur mu acaba peki
bence olacak

“Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme” sayfasına dön