açık liseye yeni kayıt

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
beratdemir

açık liseye yeni kayıt

Mesaj gönderen beratdemir » 29 Ağu 2013, 03:49

slm arkadaşlar ben lise 2 den terkim bu yeni kayıt döneminde açık liseye kayıt yaptırıcam
kayıt yaptığımda lise 2 denmi başlıycam bana kredi verilicekmi bide sizce hangi alan daha kolay
cevaplarınız için şimdiden sağolun

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Re: açık liseye yeni kayıt

Mesaj gönderen kripton » 29 Ağu 2013, 06:06

beratdemir yazdı:slm arkadaşlar ben lise 2 den terkim bu yeni kayıt döneminde açık liseye kayıt yaptırıcam
kayıt yaptığımda lise 2 denmi başlıycam bana kredi verilicekmi bide sizce hangi alan daha kolay
cevaplarınız için şimdiden sağolun
Slm açık liseye geçiş yaptığın zaman kaldığın yerden devam edersin. Sıfırdan başlama diye bir olay yok. Fakat alt sınıftan kalmış olduğun bir ders varsa o tekrar karşına çıkar.

Açık lisede sınıf kavramı yok dönem kavramı var. Yani örgün eğitimdeki 1 yılınız bizim açık lisede 2 döneme denktir.

Lise 1 1. ve 2. dönem
Lise 2 3. ve 4. dönem
Lise 3 5. ve 6. dönem
Lise 4 7. ve 8. dönem

Geçmiş olduğun derslerin kredisini verirler sana. Örgünde bir yıl okumuş ve tüm derslerini geçmiş birine yıl başı 50-60 arası bir kredi gelir yaklaşık olarak.

Son olarak artık alanlar kaldırıldı alansız sisteme tabi olacaksın ve alansız sistem gayet güzel.
Resim

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön