öncelikle merhaba. Lise 4ü açıkta okuyacağım.LİSE 3 E KADAR SINIFTA KALMADAN GEÇTİM ANCAK ALTTAN 1 DERSIM VAR ( 10. sınıf sorumluluk )
1- BU ALTTAN KALAN DERS AÇIĞA GEÇERKEN SORUN OLURMU?
2- Sınavlar hakkında bilgi verirmisiniz toplam kaç sınav oluyor ?
3- BEN LİSE 3 E KADAR ÖRGÜNDE SINIFTA KALMADAN GEÇTİM 1 TANE ALTTAN DERSİM VAR KREDİM NE DURUMDA OLUR? KREDİMİ DOLDURMAK ICIN KAÇ SINAV VERMELİYİM ? CEVAPLARINIZ ICIN TEŞEKKURLER
En Önemlisi İLK Soruma Yani ; Lise son sınıfı açık öğretim lisesinde okumak ıstıyorum (ÜNİ. hazırlık ıcın), geçiş yaparken alttan kalan ders bir sorun olurmu ? TEŞEKKÜRLER cevaplar için
kredi sistemi ve sınavlar
Re: kredi sistemi ve sınavlar
öncelikle okuldan gelecek kredin önemli alttan kaldığın dersi tekrar alcaksın büyük ihtimal...
yılda 3 kez sınav oluyor aralık nisan temmuz ayrıca ek sınavda yapılıyor büyük ölçüde kredini tamamlayıp mezun olursun
yılda 3 kez sınav oluyor aralık nisan temmuz ayrıca ek sınavda yapılıyor büyük ölçüde kredini tamamlayıp mezun olursun

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Tesekkurler ama sectığım her dersten mi 3 sinav oluyorum? Ve kac tane ders seciliyo lise sonda ? Son olarak Mezun olmak icin 192kredimi gerek?
her sınavda 3o kredilik ders seçme hakkın var diyelim tarih 7 seçtin sınavda 45 puan ile geçip tekrar o dersi almıyorsun tarih 8 alıyorsun her dersin kendine ait kredisi var...192 kredi ile mezun olursun 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
CEVAP için teşekkürler