Kayıt Yeniletmeyle Ilgili
-
- Acemi
Kayıt Yeniletmeyle Ilgili
Arkadaşlar meraba. Geçen yıl kayıt oldum acıkliseye. 2.Dönem sınavlarına girdiydim. Şimdi bu 09 eylülle - 04 ekim kayıt yeniletme tarihleri gidip kayıt yenileyecz demi arkadaşlar. Yeniledikten sonra ders seçiçez demi arkadaşlar malum yeniyiz sizede sorayım dedim işimizi güvene alalım:)
Re: Kayıt Yeniletmeyle Ilgili
evet kayıt yeniliyorsun 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Kayıt yenilemeni yaptığın gibi istersen orda bilgisayarını açıp anına derslerini seçebilirsin.CasperCrazy yazdı:Arkadaşlar meraba. Geçen yıl kayıt oldum acıkliseye. 2.Dönem sınavlarına girdiydim. Şimdi bu 09 eylülle - 04 ekim kayıt yeniletme tarihleri gidip kayıt yenileyecz demi arkadaşlar. Yeniledikten sonra ders seçiçez demi arkadaşlar malum yeniyiz sizede sorayım dedim işimizi güvene alalım:)
-
- Acemi
pskolog yazdı:evet kayıt yeniliyorsun
Muhammedkaya yazdı:Kayıt yenilemeni yaptığın gibi istersen orda bilgisayarını açıp anına derslerini seçebilirsin.CasperCrazy yazdı:Arkadaşlar meraba. Geçen yıl kayıt oldum acıkliseye. 2.Dönem sınavlarına girdiydim. Şimdi bu 09 eylülle - 04 ekim kayıt yeniletme tarihleri gidip kayıt yenileyecz demi arkadaşlar. Yeniledikten sonra ders seçiçez demi arkadaşlar malum yeniyiz sizede sorayım dedim işimizi güvene alalım:)
Teşekkür ettim sağolasınız.