Alan hakkında yardım...!!!

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
hitty

Alan hakkında yardım...!!!

Mesaj gönderen hitty » 11 Eyl 2013, 17:25

iyi günler.Dün açıköğretime gidip ek sınav kaydı yaptırdım ve alanımı yabancı dil yaptırdım.Yabancı dillerin hepsini vermiştim.Şuan baktığımda yabancı diller tekrar gelmiş ve kredisi 12 :O Bugünde aol sitesine bir yazı gelmiş ve herkes alansız olacak diyor.Alansız olduğumda bu 12 kredilik sınav puanlarım silinir mi acaba? yoksa ortaklardan mı gireyim? teşekkürler.

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Re: Alan hakkında yardım...!!!

Mesaj gönderen kripton » 12 Eyl 2013, 00:07

hitty yazdı:iyi günler.Dün açıköğretime gidip ek sınav kaydı yaptırdım ve alanımı yabancı dil yaptırdım.Yabancı dillerin hepsini vermiştim.Şuan baktığımda yabancı diller tekrar gelmiş ve kredisi 12 :O Bugünde aol sitesine bir yazı gelmiş ve herkes alansız olacak diyor.Alansız olduğumda bu 12 kredilik sınav puanlarım silinir mi acaba? yoksa ortaklardan mı gireyim? teşekkürler.
http://www.aol.meb.gov.tr/haber_goster.asp?ID=610

Sorunun cevabını tam olarak bilmiyorum ama yukarıda verdiğim linki bi oku istersen. Alanlı öğrenciler aralık sınavında da mezun olamazlarsa artık alansız sisteme dahil olacaklarmış. Eğer sen mezun olamazsan ve alansız sisteme dahil olursan alan kredilerin silinir. Ama bunun bi olumsuz yanı yok. Çünkü alan kredisi aynı zamanda ortak krediyi de yükselttiği için bi kaybınızın olmayacağını düşünüyorum. Zaten alansız sisteme dahil olanlara, mezuniyet için alan kredisi sormayacaklar.
Resim

aliihsan91

Mesaj gönderen aliihsan91 » 21 Eyl 2013, 00:56

Merhabalar..
Benim 10. dönemim Kredim 112 Alan Şuan sosyal bilimler yazıyor. Dün kayıt yeniledim aldığım çıktıda böyle..
Bu alan yok herkes için geçerli değilmiydi ? alan olmaması benim işime gelir zorunlu derslerle kim uğraşacak :)

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 22 Eyl 2013, 23:26

Kayıt yenileme yapıp şu an toplam dönemi 12 ve altında olanların alansız sisteme dahil olması lazım. Senin durumunu anlamdım ben
Resim

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön