TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ HAKKINDA
TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ HAKKINDA
Arkadaşlar öncelikle merhaba ben MAOL elektrik-elektronik öğrencisiyim seneye 12.sınıfım teknoloji fakültesine gitmek istiyorum elk.elektr. mühendisliği okumak istiyorum yardımcı olurmusunuz? sınava nasıl hazırlanmalıyım dershane şartmı? sadece ygs ile girebilirmiyim? açıkcası pek bir fikrim yok bu konularda yardımcı olursanız sevinirim,iyi günler..
Bir dağın zirvesinde olmanın keyfini önce eteklerinde yürümeden nasıl yaşayabilirsin.
Re: TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ HAKKINDA
Hiç kasma kendını ygs ye gir barajı geç lys den 5 er 10 ar soru yap tamam bildim kadarıyla mtok Isparta Süleyman demirel konya selcuk karadeniz ve gazi olmak uzere 4 tane okul var 200 puanla 220 puan arası alırsın her turlu gidersin
Ama bir yere atanamazsınyusuf12 yazdı:Hiç kasma kendını ygs ye gir barajı geç lys den 5 er 10 ar soru yap tamam bildim kadarıyla mtok Isparta Süleyman demirel konya selcuk karadeniz ve gazi olmak uzere 4 tane okul var 200 puanla 220 puan arası alırsın her turlu gidersin

Gidin biraz AÖF, Dershanelere, Rehber öğretmenleri ile danışın size 2 yıllık tavsiye eden öğretmenden şüphelenin. Zannetmiyorum ki kimse size 2 yıllık tavsiye etmez.
Boş yere para ve masraf
Zorlukların göbeğinde, fırsatlar yatıyor.
Açık Öğretim Lisesi - Sosyal Bilimler
MEZUN
Açık Öğretim Lisesi - Sosyal Bilimler
MEZUN
senin sınavsız geçiş hakkın var kendi bölümünden meslek yüksekokullarına başvurabilirsinnordbland yazdı:Arkadaşlar öncelikle merhaba ben MAOL elektrik-elektronik öğrencisiyim seneye 12.sınıfım teknoloji fakültesine gitmek istiyorum elk.elektr. mühendisliği okumak istiyorum yardımcı olurmusunuz? sınava nasıl hazırlanmalıyım dershane şartmı? sadece ygs ile girebilirmiyim? açıkcası pek bir fikrim yok bu konularda yardımcı olursanız sevinirim,iyi günler..

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Cloudy, yine yaptın yapacağını. Adam 2 yıllık bölüm istese sınavsız geçiş yapar. Onun istediği 4 yıllık teknoloji fakültesi. Meslek lisesi öğrencileri teknoloji fakültelerinde çok avantajlı; hem OBP hem de ek olarak ek puan alarak YGS-LYS'de aldığın ham puana eklenerek şansın artıyor. Bazıları YGS-1 ile, bazıları ise LYS'de MF puan türlerinden alım yapıyor bu fakültelerin. Hangi puan türüyle alım yapıldığını hedefin olan bölümü araştırarak internette bulabilirsin. Geçen sene ve bu sene o kadar düşük puanla alım yaptılar ki insan şaşırıyor. Seneye de böyle olursa, çözeceğin sayısal her soru seni bu hedefine yaklaştıracaktır....
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
cevaplarınız için teşekkürler, bazı arkadaşlar yanlış anlamış herhalde teknoloji fakültesi 2 yıllık değil 4 yıllık.
Bir dağın zirvesinde olmanın keyfini önce eteklerinde yürümeden nasıl yaşayabilirsin.