Selamın aleyküm arkadaslar öncelikle iyi forumlar konu açacak yer bulamadım inşallah dogru yerdedir degilsede tasınırsa sevinirim simdiden teşekürler. ben bügün açık liseye kayıt oldum ama terslikler beni buldu sormak istediklerim sunlar . açık liseye kayıt oldugumuzda diplomanın aslı kimde kalıyor onlardami bendemi ? çünkü eve geldigimde farkettim diplomanın aslı yok unuttummu yoksa ordakilermi aldı onu merak ediyorum ki diplomanın aslıda bana lazım .. 2. sorum ben ögrenci girisden girisimi yaptım sifreyi degistirmeye çalıstım bir kaç kez ama degismiyor yazıyordu cıkıp girmeye çalıstıgımda sifre hatalı diyor napmam gerek . kitap dagılacakmıs onu nasıl alabilirim açıkögretim kitaplarını ? nezaman dagılır falan ? okulu bırakalı 3 4 sene oluyor ve dersler hakkında hiç bir fikrim yok ve benim ders çekmem lazım kredili falan onlarıda bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
ek olarakta simdi ben bügünden itibaren açık liseye kayıt oldum ama henüz aktif degilim ama açıkögretim lisesinde soyle birsey yazıyor (2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı I. dönem kayıt yenileme işlemleri. 09 Eylül -04 Ekim 2013) olacakmıs simdi benim kayıt yenilemem gerekiyormu yani parayı yatırıp itibat bürosunamı götürmem lazım napmam lazım cevap verirseniz sevinirim arkadaslar simdiden teşekürler iyi Forumlar
açık lise yeni kayır bakarmısınız ?
Re: açık lise yeni kayır bakarmısınız ?
İlk okul diploman sana nerede lazım olur bilmiyorum ama açık liseye kayıt olduğun için halk eğitimdeki görevliler almıştır. Eğer sana o tarz bir öğrenci belgesi lazım olursa halk eğitim merkezinden öğrenci belgesi alırsın.
Dostum o şifrene sahip çık.Çünkü o şifre ile sisteme giriş yapabilirsin sadece. Sisteme giriş yapamazsan ders seçemezsin. Ders seçemezsen kitap alamayacağın gibi sınavlara da giremezsin. Eğer değiştirdiğin şifreni hatırlamıyorsan yarın halk eğitim merkezine git onlara da anlat durumu. Ama kağıtta yazanı tekrar dene istersen. Belki hiç değiştirememişsindir.
Eğer bugün kayıt olduysan biraz beklemen gerekecek. Hemen aktifleşmiyor diye hatırlıyorum.
Dostum o şifrene sahip çık.Çünkü o şifre ile sisteme giriş yapabilirsin sadece. Sisteme giriş yapamazsan ders seçemezsin. Ders seçemezsen kitap alamayacağın gibi sınavlara da giremezsin. Eğer değiştirdiğin şifreni hatırlamıyorsan yarın halk eğitim merkezine git onlara da anlat durumu. Ama kağıtta yazanı tekrar dene istersen. Belki hiç değiştirememişsindir.
Eğer bugün kayıt olduysan biraz beklemen gerekecek. Hemen aktifleşmiyor diye hatırlıyorum.
Giriş, gelişme, sonuç:
http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic ... a1#p150172
http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic ... a1#p150172
Re: açık lise yeni kayır bakarmısınız ?
Benim diplomada halkeğitimde kalmıştı.
Kitapları halkeğitimden alacaksın.
Yeni kayıt yapanların kayıt yenilemesi gerekmiyor zaten sen kayıttan önce bankaya para yatırmışsındır.
Kitapları halkeğitimden alacaksın.
Yeni kayıt yapanların kayıt yenilemesi gerekmiyor zaten sen kayıttan önce bankaya para yatırmışsındır.