Oturum.
Re: Oturum.
ortak derslerinden sonra seçmelilerin hep sayısal mı senin ? ara bir sor istersen yanlışlık vardır belki düzeltsinler 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Yok 2. oturumdakilerin hepsi sayisal, 3. oturum icin normal secmeliler var ama 3.oturumda ortak derslerimi sectigim icin o secmelileri alamiyorum, 1. oturumda ise tamamen gereksiz dersler var, anlatamadim sanirim.

Yalanlar üzerine inşa ettiğin onca çocuksu aşkın sayesinde
evet belki de cümle cihana hükmetmen sağlanacak
fakat tarihte asla, sahiden sana ait bir masal olmayacak!
çünkü muhtaç olduğun kudret ve de haysiyet, senin hain damarlarında zaten yok!
Ö.G.
Anladım ben Angel aynı durum benimde başıma geldi bu dönem almak istediğim bazı dersleri bende seçemedim.AngeL yazdı:Yok 2. oturumdakilerin hepsi sayisal, 3. oturum icin normal secmeliler var ama 3.oturumda ortak derslerimi sectigim icin o secmelileri alamiyorum, 1. oturumda ise tamamen gereksiz dersler var, anlatamadim sanirim.![]()
8 den fazla ders seçtirmediği için mayıs'ta almam gerekenleri bu döneme alıp onları mayısa salladım bende.
Benim de cok kolayima gelen iki ders vardi. Zorunlu dersin kitabini calisip secmelisini de gectigimiz Dil anlatim ve edebiyat secmelilerinden vazgecmem gerekecek. Yani bana fazladan kitap. Tesekkürler Aöl. (:Muhammedkaya yazdı:Anladım ben Angel aynı durum benimde başıma geldi bu dönem almak istediğim bazı dersleri bende seçemedim.AngeL yazdı:Yok 2. oturumdakilerin hepsi sayisal, 3. oturum icin normal secmeliler var ama 3.oturumda ortak derslerimi sectigim icin o secmelileri alamiyorum, 1. oturumda ise tamamen gereksiz dersler var, anlatamadim sanirim.![]()
8 den fazla ders seçtirmediği için mayıs'ta almam gerekenleri bu döneme alıp onları mayısa salladım bende.
Ö.G.
Haydaaaa simdi de tam bir saattir giris yapamiyorum, ya hic mi düzgün is yapmayacak bunlar.

Ö.G.