Kredi limiti

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
mustafa t.

Kredi limiti

Mesaj gönderen mustafa t. » 29 Eyl 2013, 04:25

Merhaba, ben kayıt yeniledim ve imam hatibe yazıldım 9.sınıfım ve kredim 30mu? 6ders seçtim 13 kredim var yazdır deyip bu kadarıyla yetinmek istiyorum fakat kredi limitini doldurmamı mı önerirsini napacağımı bilemedim?
Daha önce ilk kayıtta 30krediyle kitaplarımı aldım fakat zaten kitaplar var limiti tamamlamak için birincisini aldığım kitapların 3-4-5'inide mi almalıyım?
Resim

CihadRap
Doktor

Re: Kredi limiti

Mesaj gönderen CihadRap » 29 Eyl 2013, 04:39

mustafa t. yazdı:Merhaba, ben kayıt yeniledim ve imam hatibe yazıldım 9.sınıfım ve kredim 30mu? 6ders seçtim 13 kredim var yazdır deyip bu kadarıyla yetinmek istiyorum fakat kredi limitini doldurmamı mı önerirsini napacağımı bilemedim?
Daha önce ilk kayıtta 30krediyle kitaplarımı aldım fakat zaten kitaplar var limiti tamamlamak için birincisini aldığım kitapların 3-4-5'inide mi almalıyım?
Resim
30 krediye tamamlamak zorundasın.
Bende gurur elmas gibidir,Çizilmez.

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Re: Kredi limiti

Mesaj gönderen kripton » 02 Eki 2013, 04:42

30 krediye tamamlama zorunluluğu yoktur. Her öğrenci kendi durumuna göre stratejisini belirler. Mesela ben ilk dönemlerde 30 krediyi doldururdum ama dönem ilerledikçe zorunlu ders sayım azaldı. Bunu sen bileceksin.
Resim

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön