Selam, Herzaman ki Problem Ön Kayıt Öğrencisi

Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarını Paylaşabileceğiniz Bölüm
Tryvrr

Selam, Herzaman ki Problem Ön Kayıt Öğrencisi

Mesaj gönderen Tryvrr » 01 Eki 2013, 12:11

Merhabalar ,

Ben 27 Ağustos tarihinde Açık Öğretim lisesi olmak üzere kayıt oldum. Fakat o tarihten itibaren hâla aktif olamadım. Bir mesaj gördüm bugün girince , ders seçin diye. Fakat ben ders seçemiyorum iş takvimine baktığımda ise en son tarihler 11 Ekim olarak gözüküyor fakat bende Hâla bir değişiklik yok. Konu hakkında sizce nasıl ilerlemeliyim biraz daha beklemelimiyim ? Konu hakkında şimdiden yardımlarınızı rica eder, iyi forumlar dilerim...

Saygılarım ile,

Tryvr..

yusuf12
Uzman

Yakın doğu üni bilgisi olan

Mesaj gönderen yusuf12 » 01 Eki 2013, 18:54

Arkadaşlar yakın doğu üniversitesi inşaat mühendisliğine gitmeyi düşünüyom giden ve bilgisi olan varsa yazsın

yusuf12
Uzman

Re: Selam, Herzaman ki Problem Ön Kayıt Öğrencisi

Mesaj gönderen yusuf12 » 01 Eki 2013, 18:57

tryvrr kardeşim yenı kayıtlarda böle oluor arada 1 2 gun sonra gelır derslerını secersın

Tryvrr

Mesaj gönderen Tryvrr » 01 Eki 2013, 19:16

yusuf12 yazdı:tryvrr kardeşim yenı kayıtlarda böle oluor arada 1 2 gun sonra gelır derslerını secersın
Peki bu kadar uzaması normal mi? Yaklaşık olarak 1 ay 4 gün olmuş. Kayıt olduğum halk eğitim merkezine gitsem herhangi bir değişiklik fark ettirebilirmiyim?

Kullanıcı avatarı
zeynepşahinn
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen zeynepşahinn » 01 Eki 2013, 23:48

Tryvrr yazdı:
yusuf12 yazdı:tryvrr kardeşim yenı kayıtlarda böle oluor arada 1 2 gun sonra gelır derslerını secersın
Peki bu kadar uzaması normal mi? Yaklaşık olarak 1 ay 4 gün olmuş. Kayıt olduğum halk eğitim merkezine gitsem herhangi bir değişiklik fark ettirebilirmiyim?
Ben de kayıt olalalı 1 ay oldu fakat hala ön kayit oğrencisiyim sistemde bir sıkıntı varmiş 2-3 ekim gibi düzelebilirmiş
Ne zaman birine güvenmeye kalksam geçmişim ensemden tutar ve fısıldar '' ne çabuk unuttun ''

“Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme” sayfasına dön