sorumlu mezun

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
sekerpa

sorumlu mezun

Mesaj gönderen sekerpa » 26 Eyl 2013, 04:55

merhaba
ben açık lise dördüncü sınıftayım.188 kredim var ve üniversiteyi kazandım.merak ettiğim konu açık lisede sorumlu mezuniyet var mı acaba.dört kredi için üniversite hakkım şimdi yanacak mı.konuyla alakalı aydınlatabilirmisiniz?

Kullanıcı avatarı
cemil.ksa
Doktor

Re: sorumlu mezun

Mesaj gönderen cemil.ksa » 26 Eyl 2013, 04:58

Keşke dediğiniz gibi bir ihtimal olsa ama ne yazık ki yok. :(

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 26 Eyl 2013, 16:21

Ek sınavlara girmişmiydiniz. 2 tane ek sınav oluyor onun dışında bi güzellik yapmazlar sanırım.

Size boş yere ümit vermek istemem ne kadar da doğrudur bilmiyorum ama geçen gün arkadaşın biri bu forumda 3. ek sınav olacak gibi bir şey yazmıştı. Dediğim gibi yalan haber de olabilir ama eğer olursa belki bu şekilde kurtarabilirsiniz. Sizin adınıza üzüldüm inşallah işiniz yolunda gider.

Bu arada geçen yıllarda hep 2 ek sınav olmuştu. Yani 3. sünün yapılma olasılığı çok düşük geldi bana. Yine de takip edin de böyle bir fırsat çıkarsa kaçırmayın.
Resim

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 26 Eyl 2013, 21:25

kripton yazdı:Ek sınavlara girmişmiydiniz. 2 tane ek sınav oluyor onun dışında bi güzellik yapmazlar sanırım.

Size boş yere ümit vermek istemem ne kadar da doğrudur bilmiyorum ama geçen gün arkadaşın biri bu forumda 3. ek sınav olacak gibi bir şey yazmıştı. Dediğim gibi yalan haber de olabilir ama eğer olursa belki bu şekilde kurtarabilirsiniz. Sizin adınıza üzüldüm inşallah işiniz yolunda gider.

Bu arada geçen yıllarda hep 2 ek sınav olmuştu. Yani 3. sünün yapılma olasılığı çok düşük geldi bana. Yine de takip edin de böyle bir fırsat çıkarsa kaçırmayın.
o haber şakaydı krip :D ek sınavlara girmemiş dmekki arkadaş sağlık olsun
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 02 Eki 2013, 04:48

Böyle şakalar yapmayın arkadaşlar ama :!: Bir sürü insanın ümidi kırılıyor. Arkadaşım senin adına da üzüldüm ama canın sağolsun
Resim

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 03 Eki 2013, 02:31

kripton yazdı:Böyle şakalar yapmayın arkadaşlar ama :!: Bir sürü insanın ümidi kırılıyor. Arkadaşım senin adına da üzüldüm ama canın sağolsun
O şaka yapan arkadaş foruma yeni üye olmuş ve sadece 5 mesaja sahipti. Tahmin edeceğiniz üzere 5 mesajı da bu 3. sınav ile ilgili eşek şakasıydı. Uyarımı da dikkate almayınca haliyle bu trollü forumdan kovdum...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön