kredi hasaplaması
kredi hasaplaması
lise 4 açıköğretime yeni geçmiş bulunmaktayım.kayıt yaptırırken müdür yardımcısına kredimin ne zaman hesaplanacağını sordum bilmediğini söyledi biri bana yardımcı olabilir mi lütfen benim kredim ne zaman hesaplanacak ?
ÜLKÜ ONUN ÖZÜNDE
O BAŞBUĞ'UN İZİNDE...
O BAŞBUĞ'UN İZİNDE...
Re: kredi hasaplaması
Eğer sisteme giriş yapabiliyorsanız kredinizi kendinizde öğrenebilirsiniz. Öğrenci Genel Bilgilerden, Kredi Bilgisine tıklamanız yeterlidir.
Giriş, gelişme, sonuç:
http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic ... a1#p150172
http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic ... a1#p150172
giriş yapabiliyorum ama öyle bir bölüm görünmüyor:(cemil.ksa yazdı:Eğer sisteme giriş yapabiliyorsanız kredinizi kendinizde öğrenebilirsiniz. Öğrenci Genel Bilgilerden, Kredi Bilgisine tıklamanız yeterlidir.
ÜLKÜ ONUN ÖZÜNDE
O BAŞBUĞ'UN İZİNDE...
O BAŞBUĞ'UN İZİNDE...
- zeynepşahinn
- Yardımcı Uzman
Öğrenci genel bilgileri var sol altta ona tıkla orada kredi bilgileri var kesinlikle var yaninur_sena yazdı:giriş yapabiliyorum ama öyle bir bölüm görünmüyor:(cemil.ksa yazdı:Eğer sisteme giriş yapabiliyorsanız kredinizi kendinizde öğrenebilirsiniz. Öğrenci Genel Bilgilerden, Kredi Bilgisine tıklamanız yeterlidir.
Ne zaman birine güvenmeye kalksam geçmişim ensemden tutar ve fısıldar '' ne çabuk unuttun ''
Kredi bilgisi görünmesi lazım dostum.Başarılı derslerde yazabilir.
Bende gurur elmas gibidir,Çizilmez.
öyle bişey yeni göründü teşekkürler bu arada kredim 192 olarak hesaplanmış:)
ÜLKÜ ONUN ÖZÜNDE
O BAŞBUĞ'UN İZİNDE...
O BAŞBUĞ'UN İZİNDE...
nur_sena ya ben de yeni kayıt oldum bu sene sen ne kadar bekledin aktif olmak için ne kadar sürede aktif oldun
- zeynepşahinn
- Yardımcı Uzman
canım en geç 1 hafta içinde aktif olursunhsyhsy yazdı:nur_sena ya ben de yeni kayıt oldum bu sene sen ne kadar bekledin aktif olmak için ne kadar sürede aktif oldun

Ne zaman birine güvenmeye kalksam geçmişim ensemden tutar ve fısıldar '' ne çabuk unuttun ''
Zeynep'in dediği gibi 1 hafta felan sürüyohsyhsy yazdı:nur_sena ya ben de yeni kayıt oldum bu sene sen ne kadar bekledin aktif olmak için ne kadar sürede aktif oldun
ÜLKÜ ONUN ÖZÜNDE
O BAŞBUĞ'UN İZİNDE...
O BAŞBUĞ'UN İZİNDE...