11. sınıf açık lise acil

Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarını Paylaşabileceğiniz Bölüm
Premıum12

11. sınıf açık lise acil

Mesaj gönderen Premıum12 » 12 Kas 2013, 17:26

MErhaba arkadaşlar şuan 11.sınıfım ve geçen sene sınıf tekrarı yaptım 11 de benimle beraber arkadaşta kaldı o ilk dönem açığı geçti ve suan son sınıfta bu sene mezun olucakmış böyle bir şey mümkün mü arkadaşlar bende bu dönem okula gitmiyorum 2 dönem geçmeyi düşünüyorum nasıl olur hangi dönemde başlamış olurum .Bu arada meslek lisesi onun açığı nasıl oluyor bölüm bilişim/veri tabanı programcılığı.

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Re: 11. sınıf açık lise acil

Mesaj gönderen kripton » 14 Kas 2013, 02:22

Premıum12 yazdı:MErhaba arkadaşlar şuan 11.sınıfım ve geçen sene sınıf tekrarı yaptım 11 de benimle beraber arkadaşta kaldı o ilk dönem açığı geçti ve suan son sınıfta bu sene mezun olucakmış böyle bir şey mümkün mü arkadaşlar bende bu dönem okula gitmiyorum 2 dönem geçmeyi düşünüyorum nasıl olur hangi dönemde başlamış olurum .Bu arada meslek lisesi onun açığı nasıl oluyor bölüm bilişim/veri tabanı programcılığı.
Diğer mesajda da yazdığım gibi mesleki açık lise hakkında bilgim çok yok maalesef. emrahk arkadaşımız da sanırım bu ara foruma uğramıyor o bu konuda daha bilgili.

Açık lisede şöyle bir avantaj var. Benim de kardeşim geçiş yaptığı için biliyorum. 17 yaşını dolduranlara yılda 2 yerine 3 sınav hakkı veriliyor. Bir de şartları taşıyanlar için ek sınav ihtimali oluyor. Özellikle yılda 3 sınav hakkımızın olması burada önemli. Sıfırdan başladım ben liseye mesela ve 4 yılın tüm derslerini bu 3. sınav sayesinde 2.5 yılda verip mezun oldum. YAni aynı dersleri görüyoruz örgündekiler ile ama fazladan sınava girdiğimiz için erken mezuniyet hakkımız oluyor. Umarım anlatabilmişimdir.
Resim

“Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme” sayfasına dön