11. sınıf açık lise acil
11. sınıf açık lise acil
MErhaba arkadaşlar şuan 11.sınıfım ve geçen sene sınıf tekrarı yaptım 11 de benimle beraber arkadaşta kaldı o ilk dönem açığı geçti ve suan son sınıfta bu sene mezun olucakmış böyle bir şey mümkün mü arkadaşlar bende bu dönem okula gitmiyorum 2 dönem geçmeyi düşünüyorum nasıl olur hangi dönemde başlamış olurum .Bu arada meslek lisesi onun açığı nasıl oluyor bölüm bilişim/veri tabanı programcılığı.
Re: 11. sınıf açık lise acil
Diğer mesajda da yazdığım gibi mesleki açık lise hakkında bilgim çok yok maalesef. emrahk arkadaşımız da sanırım bu ara foruma uğramıyor o bu konuda daha bilgili.Premıum12 yazdı:MErhaba arkadaşlar şuan 11.sınıfım ve geçen sene sınıf tekrarı yaptım 11 de benimle beraber arkadaşta kaldı o ilk dönem açığı geçti ve suan son sınıfta bu sene mezun olucakmış böyle bir şey mümkün mü arkadaşlar bende bu dönem okula gitmiyorum 2 dönem geçmeyi düşünüyorum nasıl olur hangi dönemde başlamış olurum .Bu arada meslek lisesi onun açığı nasıl oluyor bölüm bilişim/veri tabanı programcılığı.
Açık lisede şöyle bir avantaj var. Benim de kardeşim geçiş yaptığı için biliyorum. 17 yaşını dolduranlara yılda 2 yerine 3 sınav hakkı veriliyor. Bir de şartları taşıyanlar için ek sınav ihtimali oluyor. Özellikle yılda 3 sınav hakkımızın olması burada önemli. Sıfırdan başladım ben liseye mesela ve 4 yılın tüm derslerini bu 3. sınav sayesinde 2.5 yılda verip mezun oldum. YAni aynı dersleri görüyoruz örgündekiler ile ama fazladan sınava girdiğimiz için erken mezuniyet hakkımız oluyor. Umarım anlatabilmişimdir.