açık lise kredilerin düşmesi

YKS ( TYT, AYT, YDT ) Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
ebruç
Çırak

açık lise kredilerin düşmesi

Mesaj gönderen ebruç » 03 Oca 2014, 21:06

xx sayfasıda isminizi ve öğrenci numaranızı yazıyorsunuz bakanlığa kredilerin düşmesi için başvurulara katılmış oluyorsunuz.

Bu tür duyurulara prim vermeyeniz. Bu tür siteler telefon numaralarınızı alarak reklam mesajları atmaktadır. Bu türde dilek ve isteklerinizi aciklise@meb.gov.tr yada Bimer(Başbakanlık Bilgi Edinme Merkezi) www.basbakanlik.gov.tr hiliskiler@basbakanlik.gov.tr
halkilis@basbakanlik.gov.tr mail adreslerine iletebilirsiniz.

Kullanıcı avatarı
cemil.ksa
Doktor

Re: açık lise kredilerin düşmesi

Mesaj gönderen cemil.ksa » 03 Oca 2014, 21:51

Gerçekçi lütfen. Açık lisedeki kredi sistemi örgün eğitimden uyarlanmış bir şey. Yani devletin bir eğitim kurumu 192 krediyle mezun verirken diğeri 150 krediyle mi mezun verecek.

Kullanıcı avatarı
nemesis
Uzman

Mesaj gönderen nemesis » 03 Oca 2014, 21:54

cemil.ksa yazdı:Gerçekçi lütfen. Açık lisedeki kredi sistemi örgün eğitimden uyarlanmış bir şey. Yani devletin bir eğitim kurumu 192 krediyle mezun verirken diğeri 150 krediyle mi mezun verecek.

MESLEKİ AÇIK LİSEDE KREDİ ORANI DÜŞÜYORSAA BİZ ÖTEKİ EVLAT MIYIZ BİİZİMKİSİ NEDEN DÜŞMESİN

Kullanıcı avatarı
cemil.ksa
Doktor

Mesaj gönderen cemil.ksa » 03 Oca 2014, 22:30

Daha mezun olmamış biri olarak bende isterim düşmesini ama gerçekçi bir yaklaşım değil bence. Ayrıca farklı bir boyuttan bakmak gerekirse, son günlerdeki dershane tartışmalarından sonra açık liseyi cazip hale getirmek amaçlı düzenleme de yapılabilir. Ama ben ihtimal vermiyorum.

“YKS ( TYT, AYT, YDT )” sayfasına dön