Hala Cözüm Bulamadim.

YKS ( TYT, AYT, YDT ) Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
AngeL
Doktor

Hala Cözüm Bulamadim.

Mesaj gönderen AngeL » 03 Oca 2014, 23:29

Hala Cözüm Bulamadim.

Arkadaslar bir kac kez daha sordum olabilir diyen oldu, olmaz diyen oldu. Lütfen ayni durumda olan arkadaslarimiz var ise bana bilgi verebilirler mi.?

Simdi benim yarinki sinavlar 6. dönemim ve 134 kredim var. Ygs konusunu ne yapmaliyim.? Eger ygs ye girersem mezuniyetim yetisir mi.? 147 yi aradim. Biliyorsunuz ki 8 dönemde mezun olacaksiniz, 8. döneminiz agustos ayina denk gelecek. Üniversite kazanma durumunuzda sizden diploma isteyeceklerdir diplomasiz yaptiramazsiniz diyor. Yani ben agustosta mezun olursam diploma almam üniversiteye yetismez mi.? Ben 8 dönemde derslerimi bitirecegime inaniyorum fakat zaman konusunda tereddütlerim var. Herhangi bilgisi olan ya da ayni seyleri yasamis olan varsa paylasabilir mi.?

Yalanlar üzerine inşa ettiğin onca çocuksu aşkın sayesinde
evet belki de cümle cihana hükmetmen sağlanacak
fakat tarihte asla, sahiden sana ait bir masal olmayacak!
çünkü muhtaç olduğun kudret ve de haysiyet, senin hain damarlarında zaten yok!

Ö.G.

Kullanıcı avatarı
yeşil gözlü
Uzman

Re: Hala Cözüm Bulamadim.

Mesaj gönderen yeşil gözlü » 03 Oca 2014, 23:38

diploma yetişsin yada yetişmesin sen krediyi tmmladığında diploma yerine çıkma belgesi veriyrlr o belge diploma yerine geçiyr snrda diplomanı eline aldığındada üniversiteye veryrsun
Kişinin geleceğe dönük umutları şimdiki gücünün kaynağıdır.
Maxwel

Cloudyy
Doktor

Mesaj gönderen Cloudyy » 03 Oca 2014, 23:54

ben temmuzda mezun oldum ekim mi kasım da falan diplomamı aldım diploma basımı biraz uzun sürüyor
çıktı belgesi diyorlar ama ben o konu hakkında bilgim yok o yüzden bu konuda yardım edemeyeceğim
Zorlukların göbeğinde, fırsatlar yatıyor.

Açık Öğretim Lisesi - Sosyal Bilimler
MEZUN

Kullanıcı avatarı
AngeL
Doktor

Mesaj gönderen AngeL » 04 Oca 2014, 00:09

Arkadaslar zaten agustos ayinda son sinav olursam onun aciklanmasi falan baya bir uzun sürüyor. Ne düsünecegimi sasirdim.

Ö.G.

Kullanıcı avatarı
cemil.ksa
Doktor

Mesaj gönderen cemil.ksa » 04 Oca 2014, 00:33

Gönlünüzü ferah tutun.Eğer üniversite sınavında başarı sağlar ve liseden de mezun olursanız, üniversite kaydında hiç bir sıkıntı yaşamazsınız. Şuan bende sizinle aynı durumdayım. Nasipse sene sonunda mezun oluyorum.Yani YGS-LYS çalışarak giriş sınavlarına bende hazırlanıyorum. Forumda konuştuğum kişiler, açılan konular,çevremdeki örneklerden referans alarak sıkıntısız kayıt yaptıranlara şahit oldum. Yani siz kayıt yaptırabilecek miyim diyerek kaygılanmak yerine sınavlara hazırlanın. Çünkü kayıtta size bir sıkıntı çıkmayacak emin olun bundan.
Ayrıca üniversite kayıt döneminde diploma elinize ulaşmazsa, size çıkma belgesi adı altında bir belge veriyorlar. Bu belge, üniversite kayıt işleminde diploma yerine geçiyor ve siz sıkıntısız baş ağrısız kaydınızı yaptırıyorsunuz. Diplomanız çıktıktan sonra da, diplomanızı üniversiteye teslim ediyorsunuz.

Birde siz 3.dönem sonuçlarının açıklanması geç oluyor demişsiniz. Geçen sene 2.ek sınavlar sonunda kayıt yaptıranlar var.

Kullanıcı avatarı
AngeL
Doktor

Mesaj gönderen AngeL » 04 Oca 2014, 07:02

cemil.ksa yazdı:Gönlünüzü ferah tutun.Eğer üniversite sınavında başarı sağlar ve liseden de mezun olursanız, üniversite kaydında hiç bir sıkıntı yaşamazsınız. Şuan bende sizinle aynı durumdayım. Nasipse sene sonunda mezun oluyorum.Yani YGS-LYS çalışarak giriş sınavlarına bende hazırlanıyorum. Forumda konuştuğum kişiler, açılan konular,çevremdeki örneklerden referans alarak sıkıntısız kayıt yaptıranlara şahit oldum. Yani siz kayıt yaptırabilecek miyim diyerek kaygılanmak yerine sınavlara hazırlanın. Çünkü kayıtta size bir sıkıntı çıkmayacak emin olun bundan.
Ayrıca üniversite kayıt döneminde diploma elinize ulaşmazsa, size çıkma belgesi adı altında bir belge veriyorlar. Bu belge, üniversite kayıt işleminde diploma yerine geçiyor ve siz sıkıntısız baş ağrısız kaydınızı yaptırıyorsunuz. Diplomanız çıktıktan sonra da, diplomanızı üniversiteye teslim ediyorsunuz.

Birde siz 3.dönem sonuçlarının açıklanması geç oluyor demişsiniz. Geçen sene 2.ek sınavlar sonunda kayıt yaptıranlar var.
Bilgilendirme icin cok tesekkür ederim. Umarim öyle olur.

Ö.G.

“YKS ( TYT, AYT, YDT )” sayfasına dön