YGS başvurma süreci
YGS başvurma süreci
arkadaşlar ygs başvuru yaptıysanız burda bizimle paylaşın nasıl oluyor? ne tür sorunlarla karşılaştınız?
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Re: YGS başvurma süreci
önce bankaya parayı yatırdım sonra halk eğitimden öğrenci belgemi çıkarttım sonraliseye elimdeki dekont ve öğrenim belgesini memura verdim gerisini kendi halletti 

iyimişnemesis yazdı:önce bankaya parayı yatırdım sonra halk eğitimden öğrenci belgemi çıkarttım sonraliseye elimdeki dekont ve öğrenim belgesini memura verdim gerisini kendi halletti

evet an itibariyle ygs kayıt olmuş bulunuyorum
önce vakıfbanka uğradım (atm den yatırmak istemeyenler vakıftan direk veznede alıyorlar) sonra halk eğitime geçtim orda formu doldurdum ( hocalar yardım ediyor)
formu alıp Liseye geçtim müdür bey fotomu çekti
3 tl verdim, ösym şifresinin olduğu belgeyi alıp eve döndüm şifremi değiştim işte hepsi bu kadar 

önce vakıfbanka uğradım (atm den yatırmak istemeyenler vakıftan direk veznede alıyorlar) sonra halk eğitime geçtim orda formu doldurdum ( hocalar yardım ediyor)

formu alıp Liseye geçtim müdür bey fotomu çekti

pskolog yazdı:evet an itibariyle ygs kayıt olmuş bulunuyorum![]()
önce vakıfbanka uğradım (atm den yatırmak istemeyenler vakıftan direk veznede alıyorlar) sonra halk eğitime geçtim orda formu doldurdum ( hocalar yardım ediyor)![]()
formu alıp Liseye geçtim müdür bey fotomu çekti3 tl verdim, ösym şifresinin olduğu belgeyi alıp eve döndüm şifremi değiştim işte hepsi bu kadar
canım hayırlı olsun

nemesis yazdı:pskolog yazdı:evet an itibariyle ygs kayıt olmuş bulunuyorum![]()
önce vakıfbanka uğradım (atm den yatırmak istemeyenler vakıftan direk veznede alıyorlar) sonra halk eğitime geçtim orda formu doldurdum ( hocalar yardım ediyor)![]()
formu alıp Liseye geçtim müdür bey fotomu çekti3 tl verdim, ösym şifresinin olduğu belgeyi alıp eve döndüm şifremi değiştim işte hepsi bu kadar
canım hayırlı olsun
tşklr saol hayrını görcem inş birde çalışmaya başlayabilirsem