Kadının Günlüğü
Bugün eve geldi.Gülşü de soğuktu,kendi de.Neler oldu bilmiyorum,bir mutsuzdu işte.Bilirsiniz,suratı asık ama gülmeye çalışıyordu zorla.Düşündüm ve en sevdiği yemeği yaptım ;Kuru fasülye ! Ama yine de biraz keyfi yerine geldi.Sonra yine asık surat oldu.Yoksa ? Yoksaa ? Hayır olamaz ! O sarşın sekreter mi ? Üst kattaki esmer güzeli mi yoksa ?! Hayır,ben onu çok sevmiştim ! Bana bunu yapamazdı ! Onu nasıl kendime sevdirebilirim ? Mısır mı patlatsam ? Yoksa daha mı romantik olmalıyım ? Ne isterse yaparım ! Yeter ki bana geri dönsün ! Ah buldum ! Yoksa bugün onun doğum günü müydü ? Hayır,o 7'siydi ! Ah,nasıl onları sevmiş,ben ona ne yapmışım ya ! Ona asla kötü davranmayacağım ! "Birşey istermisin aşkım ?" dedim."Hayır" dedi,sesi bile soğuktu resmen.Ah Allah'ım ! Ben onu çok sevmiştim,demek ki bu hataymış.Ama ne olursa olsun,onu seveceğim ! Uyuduğunda teni buz gibiydi,elleri ve kendi ! Ben o-onu çok seviyorum.
Erkeğin Günlüğü
Off ! Fenerbahçe yine yenildi ! Ama kuru fasülye güzeldi ...
YORUMSUZ...
Bir Kadın ve Bir Erkeğin Günlüğü
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Re: Bir Kadın ve Bir Erkeğin Günlüğü
Kadın ile erkek...!
Öyle bir yapıda yaratılmış ki,
Biri herşeyin ıncını cıncını araştırırken, öbürü yüzeysel geçiyor, biri ayrıntılara takılırken diğeri genelden geçiyor... İşte birbirini tamamlayan iki varlık...
Öyle bir yapıda yaratılmış ki,
Biri herşeyin ıncını cıncını araştırırken, öbürü yüzeysel geçiyor, biri ayrıntılara takılırken diğeri genelden geçiyor... İşte birbirini tamamlayan iki varlık...
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
sanki biraz abartı var
bence artık kadınlarda dizide ki ibrahim paşayı düşünüyor 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Ben şu kadar söylüyorum bizim yağmur damlalarından süper eş olur
Zorlukların göbeğinde, fırsatlar yatıyor.
Açık Öğretim Lisesi - Sosyal Bilimler
MEZUN
Açık Öğretim Lisesi - Sosyal Bilimler
MEZUN