kayıt yenileme hakkında

Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarını Paylaşabileceğiniz Bölüm
Kullanıcı avatarı
muratpek
Yardımcı Uzman

kayıt yenileme hakkında

Mesaj gönderen muratpek » 18 Şub 2014, 23:51

ben bankadan parayı yatıramadım atm den yatırmam isteniyo ama bende atm kartı yok nasıl olacak? yardım eden veya bilen varsa yönlendirebilir mii?

Ben istiyorum ki, neyse boşver zaten olmuyo.

YELİZ
Doktor
İletişim:

Re: kayıt yenileme hakkında

Mesaj gönderen YELİZ » 19 Şub 2014, 00:12

atm kartına gerek yok
        • İnsanların YAPAMAZSIN Dediklerini YAPMAK En Büyük Zevktir
          passion100.blogspot.com

cihangirhem

Mesaj gönderen cihangirhem » 19 Şub 2014, 01:07

muratpek yazdı:ben bankadan parayı yatıramadım atm den yatırmam isteniyo ama bende atm kartı yok nasıl olacak? yardım eden veya bilen varsa yönlendirebilir mii?
atmde zaten kartsız işlemde menüde gözükür Açık ortaokul veya Açık lise kayıt yenileme diye, eğer bulamıyorsanız, banka güvenlik görevlisi size yardımcı olabilir. bankaya parayı yatırdıktan sonra, Artık halk eğitim merkezine gitmenize gerek yok kısa mesaj ile kaydınızın yenilenmesini sağlayabilirsiniz.

Türkiyenin heryerinden kayıt yenileme ücretinizi bankaya yatırdıktan sonra Halk Eğitimi Merkezlerine gitmenize gerek kalmadı.
Kayıt yenileme dönemlerinde, kayıt yenileme ücretini bankaya yatırdıktan sonra,

Lise öğrencilerimiz. LİSE boşluk T.C. kimlik numarasını yazarak,
Ortaokul öğrencilerimiz, ORTAOKUL boşluk T.C. kimlik numarasını yazarak

7979'a mesaj attığınız taktirde kayıt yenileme işleminiz yapılacaktır. (sms bedeli 5.00 tl dir)

ÖNEMLİ NOTLAR:
-Sadece kayıt yenileme için geçerlidir
-Mesleki Açık Öğretim Lisesi öğrencilerini kapsamaz MAÖ öğrencileri kayıt yenilemek için yine yüzyüze eğitim aldıkları okullara başvurmaları gerekmektedir.

detaylı bilgiyi beyoğlu cihangir halk eğitim merkezinden alabilirsiniz.

Kullanıcı avatarı
muratpek
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen muratpek » 19 Şub 2014, 06:51

cihangirhem yazdı:
muratpek yazdı:ben bankadan parayı yatıramadım atm den yatırmam isteniyo ama bende atm kartı yok nasıl olacak? yardım eden veya bilen varsa yönlendirebilir mii?
atmde zaten kartsız işlemde menüde gözükür Açık ortaokul veya Açık lise kayıt yenileme diye, eğer bulamıyorsanız, banka güvenlik görevlisi size yardımcı olabilir. bankaya parayı yatırdıktan sonra, Artık halk eğitim merkezine gitmenize gerek yok kısa mesaj ile kaydınızın yenilenmesini sağlayabilirsiniz.

Türkiyenin heryerinden kayıt yenileme ücretinizi bankaya yatırdıktan sonra Halk Eğitimi Merkezlerine gitmenize gerek kalmadı.
Kayıt yenileme dönemlerinde, kayıt yenileme ücretini bankaya yatırdıktan sonra,

Lise öğrencilerimiz. LİSE boşluk T.C. kimlik numarasını yazarak,
Ortaokul öğrencilerimiz, ORTAOKUL boşluk T.C. kimlik numarasını yazarak

7979'a mesaj attığınız taktirde kayıt yenileme işleminiz yapılacaktır. (sms bedeli 5.00 tl dir)

ÖNEMLİ NOTLAR:
-Sadece kayıt yenileme için geçerlidir
-Mesleki Açık Öğretim Lisesi öğrencilerini kapsamaz MAÖ öğrencileri kayıt yenilemek için yine yüzyüze eğitim aldıkları okullara başvurmaları gerekmektedir.

detaylı bilgiyi beyoğlu cihangir halk eğitim merkezinden alabilirsiniz.
ben lise öğrencisiyim tşrler bilgi için

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 19 Şub 2014, 09:12

yalnız bu AÖL resmi sayfasında yok :?: arkadaş sen yine atm den yatır ve sonra halk eğitime git

3. Kayıt yenileme katılım bedelini bankaya ödedikten sonra mutlaka Halk Eğitim Merkezi veya Mesleki Eğitim Merkezlerine kayıt yenileme işlemi için başvurunuz.
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

cihangirhem

Mesaj gönderen cihangirhem » 19 Şub 2014, 22:05

pskolog yazdı:yalnız bu AÖL resmi sayfasında yok :?: arkadaş sen yine atm den yatır ve sonra halk eğitime git

3. Kayıt yenileme katılım bedelini bankaya ödedikten sonra mutlaka Halk Eğitim Merkezi veya Mesleki Eğitim Merkezlerine kayıt yenileme işlemi için başvurunuz.

bu SMS ler zaten İstanbul'da bir halk eğitimi merkezinin sayfasına düşüyor, daha sonra okul bu kayıt yenilemeyi gerçekleştiriyor. bu bir halk eğitimi merkezi hizmetidir. yani SMS atarak Halk Eğitim Merkezine gitmiş oluyorsunuz.

Kullanıcı avatarı
muratpek
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen muratpek » 23 Şub 2014, 17:59

ben sivasda yaşıyorum, benim kayıdım dr sadık ahmet mesleki liseye kayıtlı ama ve durumum aktif şimdi ders seçme işlemi yapamıyorum, durumunuz ders seçmek için uygun değildir yazıyo.. altta.

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 23 Şub 2014, 22:26

kayıt yenilemede ekrana gelmesi gerekir :roll: olmasa liseye git hocaların yanında bak kayıt yenilemeyi doğru yaptığından emin ol :!:
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

“Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme” sayfasına dön