bilgilendirirmisiniz arkadaşlar

Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarını Paylaşabileceğiniz Bölüm
Kullanıcı avatarı
muratpek
Yardımcı Uzman

bilgilendirirmisiniz arkadaşlar

Mesaj gönderen muratpek » 23 Şub 2014, 09:22

acık öğretim resmi sitesine giriyorum, Durumunuz Ders Seçmek İçin Uygun Değildir diyor

sms'le kayıt yeniledim ama;
Hata mı yaptım acaba.?

Ben istiyorum ki, neyse boşver zaten olmuyo.

YELİZ
Doktor
İletişim:

Re: bilgilendirirmisiniz arkadaşlar

Mesaj gönderen YELİZ » 23 Şub 2014, 19:50

Halk egitimine git bence sen daha saglıklı bir sor oradakilere sms ile yolladım diye 28'i son gün
        • İnsanların YAPAMAZSIN Dediklerini YAPMAK En Büyük Zevktir
          passion100.blogspot.com

Kullanıcı avatarı
muratpek
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen muratpek » 23 Şub 2014, 22:21

YELİZ yazdı:Halk egitimine git bence sen daha saglıklı bir sor oradakilere sms ile yolladım diye 28'i son gün
ben sivasdayım halk eğitim değil bizimki okul,dan yapılıyo. dr sadık ahmetten ben oraya gidecem yarin.
Ben istiyorum ki, neyse boşver zaten olmuyo.

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 23 Şub 2014, 22:28

sna sms ten yapma demiştim :|
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 23 Şub 2014, 22:33

SMS ile kayıt yenileme işlemi sadece İstanbul - Beyoğlu Halk Eğitimi Merkezi'nin bir uygulamasıymış. Yani AÖL'nin resmi bir uygulaması değil bu. Sen Sivas'ta bu işlemi yaptığın için boşa gitmiş mesajın. Tekrar gidip bölgendeki irtibat bürosundan kaydını yenilemen gerekiyor...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 24 Şub 2014, 20:36

bu ay elden aldılar 5 tl yi :D neyse hayırlısıyla yeniledik
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

cihangirhem

Mesaj gönderen cihangirhem » 24 Şub 2014, 20:44

muratpek yazdı:
YELİZ yazdı:Halk egitimine git bence sen daha saglıklı bir sor oradakilere sms ile yolladım diye 28'i son gün
ben sivasdayım halk eğitim değil bizimki okul,dan yapılıyo. dr sadık ahmetten ben oraya gidecem yarin.
arkadaşlar sms ile kayıt yenilemede herhangi bir sorun yaşanmıyor. eğer bir sorun varsa sizin kendi durumunuzla ilgilidir.
orda irtibat numarası var dilerseniz arayabilirsiniz.

cihangirhem

Mesaj gönderen cihangirhem » 24 Şub 2014, 21:17

emrahk yazdı:SMS ile kayıt yenileme işlemi sadece İstanbul - Beyoğlu Halk Eğitimi Merkezi'nin bir uygulamasıymış. Yani AÖL'nin resmi bir uygulaması değil bu. Sen Sivas'ta bu işlemi yaptığın için boşa gitmiş mesajın. Tekrar gidip bölgendeki irtibat bürosundan kaydını yenilemen gerekiyor...
boşa gitmez kayıtlar yenileniyor, mesaj ulaştıysa kaydınız yenilenmiştir. hafta sonu atılan mesajlarda 1-2 saat gecikme olması normaldir.

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 24 Şub 2014, 21:50

cihangirhem yazdı:
emrahk yazdı:SMS ile kayıt yenileme işlemi sadece İstanbul - Beyoğlu Halk Eğitimi Merkezi'nin bir uygulamasıymış. Yani AÖL'nin resmi bir uygulaması değil bu. Sen Sivas'ta bu işlemi yaptığın için boşa gitmiş mesajın. Tekrar gidip bölgendeki irtibat bürosundan kaydını yenilemen gerekiyor...
boşa gitmez kayıtlar yenileniyor, mesaj ulaştıysa kaydınız yenilenmiştir. hafta sonu atılan mesajlarda 1-2 saat gecikme olması normaldir.
AÖL'nin resmi sitesinde SMS ile kayıt yenileme ile ilgili bir duyuru mevcut mu? Ben aşağıdaki linkte göremiyorum;

http://www.aol.meb.gov.tr/haber_goster.asp?ID=611

Forumda bir başlıkta bir arkadaşımız, bu SMS ile kaydın sadece belli bir HEM için geçerlidir diyordu. Siz nasıl bu kadar eminsiniz?
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

“Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme” sayfasına dön