aol ders seçme
aol ders seçme
Arkadaşlar merhaba, ders seçme ekranında ortak derslerden bir tanesini (matematik) seçmedim ve bunun yerine seçmeli dersleri seçip 30 kredi olacak şekilde ayarladım. Acaba sınavda seçmediğim bu ortak ders karşıma gelecek mi eğer gelecekse ekstra seçmiş olduğum derslerden de puan alabilecek miyim?..
Re: aol ders seçme
sınavda gelmez sadce seçtiklerin gelir
ama ortak dersi ne kadar ertelrsen mezuniyetini uzatmış olursun ortak dersleri bitirmeye bak
seçmlilerin de kredisini alırsın tabi ama ortaklar kalırsa kredin dolmuş olsada mezun olamassın kg

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
anladım. sadece matematiğe ruhen hazır olmadığım için ertelemek istedimpskolog yazdı:sınavda gelmez sadce seçtiklerin gelirama ortak dersi ne kadar ertelrsen mezuniyetini uzatmış olursun ortak dersleri bitirmeye bak
seçmlilerin de kredisini alırsın tabi ama ortaklar kalırsa kredin dolmuş olsada mezun olamassın kg

anlıyorum seni ama 6 kredilik yer kaplıyor bir an önce alıp muaf olmaya bakuğur1453 yazdı:anladım. sadece matematiğe ruhen hazır olmadığım için ertelemek istedimpskolog yazdı:sınavda gelmez sadce seçtiklerin gelirama ortak dersi ne kadar ertelrsen mezuniyetini uzatmış olursun ortak dersleri bitirmeye bak

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Aynen. Zaten diğer seçmeli dersleri iptal edip matematiği aldım.