Açık lise Zorunlu dersler hakkında
Açık lise Zorunlu dersler hakkında
Biliorsunuzki bu dönem değişiklikler ldu bir baktım zorunlu dersim yokken YABANCI DİL -4-5-6-7-8 ve türk edebiyatı 5-6-7 yahu ben bunalrı nasıl vercem arkadaş böyle saçmalık mı olur 2 dönemim kaldı şurda topu topu üni kayıt olacam inşallah bunları nasıl verecem ya.

Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK
Re: Açık lise Zorunlu dersler hakkında
üzücü bi durum senin adına ama alanlı okuduğunu ve alan kalktığında ders ekleneceğini bilmiyordun mu?
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
pskolog yazdı:üzücü bi durum senin adına ama alanlı okuduğunu ve alan kalktığında ders ekleneceğini bilmiyordun mu?
Evet ama alanım sosyal-bilgiler"di,ve zorunlu dersim hiç kalmamıştı,alanalrı kaldırıp zorunlu ders eklemişler,böyle saçmalık mı olur.Mecbur artık çalışıp vermem lazım.
Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mustafa Kemal ATATÜRK
aynı durum benim içinde geçerli ek sınavla mezun olacakken bu dersler nerden çıktı edebiyat tamamda ingilizce nasıl vericem bilemiyorum 3.dönem sınavında bu zorunlu dersleri alayımda ek sınava zorunlu derssiz giireyim düşüncesindeyim 
çalışın çalışın hep beraber mezun olalımVeli1903 yazdı:aynı durum benim içinde geçerli ek sınavla mezun olacakken bu dersler nerden çıktı edebiyat tamamda ingilizce nasıl vericem bilemiyorum 3.dönem sınavında bu zorunlu dersleri alayımda ek sınava zorunlu derssiz giireyim düşüncesindeyim
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.