Açık lise Zorunlu dersler hakkında

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
TheRummer
Doktor

Açık lise Zorunlu dersler hakkında

Mesaj gönderen TheRummer » 02 Nis 2014, 09:45

Biliorsunuzki bu dönem değişiklikler ldu bir baktım zorunlu dersim yokken YABANCI DİL -4-5-6-7-8 ve türk edebiyatı 5-6-7 yahu ben bunalrı nasıl vercem arkadaş böyle saçmalık mı olur 2 dönemim kaldı şurda topu topu üni kayıt olacam inşallah bunları nasıl verecem ya. :twisted: :cry:

Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Re: Açık lise Zorunlu dersler hakkında

Mesaj gönderen Doçent » 02 Nis 2014, 21:50

üzücü bi durum senin adına ama alanlı okuduğunu ve alan kalktığında ders ekleneceğini bilmiyordun mu?
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

Kullanıcı avatarı
TheRummer
Doktor

Mesaj gönderen TheRummer » 03 Nis 2014, 00:31

pskolog yazdı:üzücü bi durum senin adına ama alanlı okuduğunu ve alan kalktığında ders ekleneceğini bilmiyordun mu?

Evet ama alanım sosyal-bilgiler"di,ve zorunlu dersim hiç kalmamıştı,alanalrı kaldırıp zorunlu ders eklemişler,böyle saçmalık mı olur.Mecbur artık çalışıp vermem lazım.
Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Veli1903
Acemi

Mesaj gönderen Veli1903 » 03 Nis 2014, 01:17

aynı durum benim içinde geçerli ek sınavla mezun olacakken bu dersler nerden çıktı edebiyat tamamda ingilizce nasıl vericem bilemiyorum 3.dönem sınavında bu zorunlu dersleri alayımda ek sınava zorunlu derssiz giireyim düşüncesindeyim :)

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 03 Nis 2014, 01:34

Veli1903 yazdı:aynı durum benim içinde geçerli ek sınavla mezun olacakken bu dersler nerden çıktı edebiyat tamamda ingilizce nasıl vericem bilemiyorum 3.dönem sınavında bu zorunlu dersleri alayımda ek sınava zorunlu derssiz giireyim düşüncesindeyim :)
çalışın çalışın hep beraber mezun olalım :D
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön