bi aydınlatırsanız sevinirimm

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
acarrr

bi aydınlatırsanız sevinirimm

Mesaj gönderen acarrr » 09 Nis 2014, 07:55

Arkadaşlar 102 krediye ulaşınca ygs'ye girebiliyoruz fakat 3 sınavdan da full çekmemiz gerekiyo ki 192 kredimiz olsun,eğer ben üniversite kazanırsam fakat bu 3 sınav sonunda full çekemezsem kredim 192 değilde mesela 152 olsa devlet bana ek sınav veriyo mu ? ve ek kayıt zamanı veriyo mu kayıt işlemleri için ?

Kullanıcı avatarı
TheRummer
Doktor

Re: bi aydınlatırsanız sevinirimm

Mesaj gönderen TheRummer » 09 Nis 2014, 18:58

acarrr yazdı:Arkadaşlar 102 krediye ulaşınca ygs'ye girebiliyoruz fakat 3 sınavdan da full çekmemiz gerekiyo ki 192 kredimiz olsun,eğer ben üniversite kazanırsam fakat bu 3 sınav sonunda full çekemezsem kredim 192 değilde mesela 152 olsa devlet bana ek sınav veriyo mu ? ve ek kayıt zamanı veriyo mu kayıt işlemleri için ?

102 kredi ile ygs sınavına girmek bence gereksiz,3.dönem sonunda 152 krediniz kalmış olsa bile 40 kredi daha alabilmeniz lazım,ek sınavlar da 30 kredilik oluyor.3.dönem sonunda eğer krediniz 30 ve aşağısında kalmış ise ek sınava girebilirsinizSadece siz üniversitede yerleşin diye eksınav yapılmıyor,tüm aöl öğrencileri mezuniyetlerine az kredi kalmış olanlar için de yapılıyor ortak düşünce tek sınav yani :) Ek sınav olduğu zaman ek sınav için kayıt yenileme oluyor tabiki.
Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır.Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Re: bi aydınlatırsanız sevinirimm

Mesaj gönderen Doçent » 09 Nis 2014, 21:08

ben 102 ile de olsa ygs yine girerdim ek sınav her yıl yapılıyor bir şans varken bunu değerlendirmek gerek :D hesabınızı iyi yapmanız şart ben 133 ile başvurdum ocak sınavıyla 157 oldum geriye son 35 kredim kaldı :D
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön