Ek sınav olur mu ?

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Veli1903
Acemi

Ek sınav olur mu ?

Mesaj gönderen Veli1903 » 18 Nis 2014, 09:38

3.dönem sonu sınavın açıklanması 22 eylülde peki bu tarihten sonra ek sınav olur mu? Ekim ayında ek sınav oldumu hiç bilen var mı ? 3 senedir açık lisedeyim her sene oldu hatta geçen sene 2 tane oldu kredi şartı aranmadığını bilmediğim için giremedim bendeki bu şans varken bu sene ygs girmiş üniversiteye kayıt yaptıracakken ek sınav olmaz kesin :( Off çok kafa yoruyorum bu tür konulara o yüzden ders falan çalışamıyoruummm. Lütfen tam olarak birisi aydınlatabilir mi ?

Kullanıcı avatarı
cemil.ksa
Doktor

Re: Ek sınav olur mu ?

Mesaj gönderen cemil.ksa » 18 Nis 2014, 14:45

Ek sınav son yıllarda sürekli olarak yapılıyor. Ama bu seneki sınav takvimi, geçen senelerde ki sınav takvimlerine göre biraz daha sıkışık gibi. Benim şahsi kanaatim ne olursan olsun ek sınavın yapılacağı yönünde. Ancak kimse bunun garantisini veremez.Türkiye'de yaşıyoruz, her şeye hazır olmak lazım.
Ayrıca şunuda bilmek lazım: Talep olmazsa, sınavda olmaz. Yani ek sınavın yapılması isteğinizi gerekli yerleri arayarak, mail atarak adeta taciz edercesine belirtmelisiniz ki, onlarda gerekeni yapsınlar.

Veli1903
Acemi

Re: Ek sınav olur mu ?

Mesaj gönderen Veli1903 » 18 Nis 2014, 20:56

Anladım o zaman 3.doneme kadar kredilerimi sağlam vermeliyim. Sinavdan sonra ek sinav icin mail yağmuru başlatırz umarim başarılı oluruz :)

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön