Açık liseden Maöl geçiş

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
umut3342

Açık liseden Maöl geçiş

Mesaj gönderen umut3342 » 28 Nis 2014, 03:05

Merhaba arkadaşlar.Buraya konu açmadan önce birçok yerde araştırma yapmama rağmen bir türlü istediğim bilgiye ulaşamadım.Burada istediğim cevabı alabileceğimi düşünerek buraya konu açtım.Şimdi konuya gireyim.Ben bu yıl başında Ticaret Meslek Lisesi 3.sınıf bilgisayar bölümünden açık liseye geçiş yaptım.Geçiş sebebim ise il değişikliğinde naklimin geç gelmesiydi.Ama ben düz açık liseye geçiş yaptığım için meslek derslerinin kredisini alamadım.Ben bu yüzden ağustos ayında Maöl'ye geçip bilgisayar bölümündeki derslerin kredisini almak istiyorum.Ama okuldan aldığım trankript örneğini açık lise aldı ve sanırım çıkışta geri alamayacam.Bu da geçmişte bilgisayar bölümünde okuduğuma dair ispatı kaybettirecek.Ben bu transkripti tekrar nasıl temin edebilirim?Maöl'ye geçmekle yanlış mı yaparım?Bir de bana geçmişten alan derslerine ait kaç kredi gelir okul tahminen kaç yılda biter?Önceden kaldığım hiçbir ders yok.Cevap veren herkese şimdiden çok teşekkürler...

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön