Sınava çalışmak için sadece çıkmış soru testlerini çözmek ?
Sınava çalışmak için sadece çıkmış soru testlerini çözmek ?
Evet arkadaşlar sorum başlıkta belirttiğim gibi kitaplara çalışmak zor oluyor 3 4 sene önceki çıkan sorulara çalışsam verim alabilir miyim? 22 yaşındayım daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum kredim 20 nasıl biter ne yapmam lazım nasıl yol izlemem gerektiği konusunda yardım edecek arkadaşlara şmdiden teşekkürlerimi sunuyorum
Re: Sınava çalışmak için sadece çıkmış soru testlerini çözme
Benim sana tavsiyem kitapları en az bir kez oku. Daha sonra geçmiş soru çöz. Bu şekilde daha güzel oluyor. Benim kullandığım yöntem buydu.
Önerin için teşekkr ederm ben lise 1 de kalıp tastikname ile kayıt oldm kayıt esnasında lise dönem notlarımi hesaplayarak 20 kredi verdiler dediklerini yaparsam tam olarak ne kadar süre içinde mezun olurum 23 yaşındayım mesleğim gereği ünvrste takı tasarm okumak istiyorum önerilern içn şmdiden sağol
Sıfırdan başlayan biri bile 2.5 yılda mezun olabiliyor. Yani gayret edersen 2 veya en geç 2.5 yılda mezun olabilirsin.
Teşekkr edermmmm
Ben sadece testlerle bitirdim aol yi. Ama yapman gereken 5 tane kesin dogru bulman gerisini de hic isaretlemedigin sikki yukardan asigiya cek ayni
Önerin için çok teşekkür ederim umarım bitirebilirim yaş 23 oldu mesleğimde bir üst kademe için takı tasarım okumam lazım yani her geçen saniye bile o kadar değerli ve ölçülüki