Yüzyüze eğitim hakkında problem

Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme Hakkında Her Türlü Soru ve Cevaplarını Paylaşabileceğiniz Bölüm
cnrtskn

Yüzyüze eğitim hakkında problem

Mesaj gönderen cnrtskn » 17 May 2014, 08:38

Merhaba ben uzun zamandır yüz yüze eğitimlerime bazı sorundan dolayı devam edemedim maölde okudugum dönem 5 gözüküyor yüzyüze eğitimler tamamladımı durumu : hayır ve genel bilgilerde kayıt yenileme gözüküyor düzenli olarak sınavlara gidiyorum ama ben şimdi yüzyüze eğitime tekrar başlayabilirmiyim başka alana geçmek istedigimde müdürün dedigi 1 senen kal mış yeni alana geçersen 0 dan başlıcaksın dedi nasıl mezun olurum yardımcı olabilirmisiniz

emrahk
Onursal Üye

Re: Yüzyüze eğitim hakkında problem

Mesaj gönderen emrahk » 18 May 2014, 18:03

Merhaba, yüz yüze eğitime kendi alanından kaldığın yerden devam edebilirsin. Mesela 3. sınıfta bıraktıysan, okulunda 3. sınıfta okuduğun alanın yüz yüze eğitiminin olması şart. Bazı okullarda öğrenci yetersizliğinden bölümler kapanabiliyor. Senin de kendi sınıfın düzeyinde eğitim veriliyorsa, Eylül ayında eğitimine tekrar başlayabilirsin.

Eğer birinci dönemi okuyup, ikinci dönem yüz yüze eğitimi bıraktıysan, 2014-2015 eğitim yılının ikinci dönemi eğitime tekrar başlayabilirsin.

MAÖL'de alan değiştirmek zaten mümkün değil diye biliyorum. Yani Bilişimde okuyup, yarısında Elektronik bölümüne geçiş mümkün değil. Ama "ben yüz yüze eğitime gidemiyorum, düz açık liseye geçmek istiyorum" diyenler için MAÖL'den, AÖL'e geçiş mümkün...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

“Yeni Kayıt ve Kayıt Yenileme” sayfasına dön