Kaç senede biter ?
Kaç senede biter ?
Merhaba ben lise 1 de 1 kere kaldım ve yine kalacağım açık liseden devam edicem 9.sınıftan mı devam edicem yoksa 10.sınıftan mı bide kaç senede biter düz lisede okuyorum 2.5 senede biter diyenler oldu ?
Re: Kaç senede biter ?
Kaç dogumlusun ?
En iyisi gerçektende açık lise ..
Bende meslek lisesinden devamsızlıktan kaldım istemedigim bir okuldu şimdi kafam rahat daha iyi anlıyorum dersleri açıkögretim sitesinden mezun olma şartlarında ;
Öğrenim gördüğü toplam dönemin en az 8 veya üzeri olması,
Toplam kazanılan kredinin en az 192 veya üzeri olması,
Ortak derslerin tamamını başarması veya muaf olması, Dil ve Anlatım dersinden muafiyet olmaması nedeniyle mutlaka başarılması,
Açık Öğretim Lisesinde en az bir dönem sınava gitmiş olması
Eger yaşın tutuyorsa 2 kere kaldıgına göre tutuyordur 8 döneme tamamlarsın ve her dönemi 30 krediyle bitirirsen 8 dönemde mezun olursun
Ve açıkögretimde dönem var
Ki birde açıkögretime kayıt olurken örgün liseden kredin varsa ekleniyor ve örgün lisede okudugun dönemlerde
En iyisi gerçektende açık lise ..
Bende meslek lisesinden devamsızlıktan kaldım istemedigim bir okuldu şimdi kafam rahat daha iyi anlıyorum dersleri açıkögretim sitesinden mezun olma şartlarında ;
Öğrenim gördüğü toplam dönemin en az 8 veya üzeri olması,
Toplam kazanılan kredinin en az 192 veya üzeri olması,
Ortak derslerin tamamını başarması veya muaf olması, Dil ve Anlatım dersinden muafiyet olmaması nedeniyle mutlaka başarılması,
Açık Öğretim Lisesinde en az bir dönem sınava gitmiş olması
Eger yaşın tutuyorsa 2 kere kaldıgına göre tutuyordur 8 döneme tamamlarsın ve her dönemi 30 krediyle bitirirsen 8 dönemde mezun olursun

Ve açıkögretimde dönem var
Ki birde açıkögretime kayıt olurken örgün liseden kredin varsa ekleniyor ve örgün lisede okudugun dönemlerde

- İnsanların YAPAMAZSIN Dediklerini YAPMAK En Büyük Zevktir
passion100.blogspot.com
98 doğumluyum 2.5 senede bitiyormu yani 8 dönem olduğunda
Şöyle diyeyim 1 senede 3 dönem okuyorsun 8 dönemi rahatlıkla tamamlarsın yaşında tutuyor olacak 3. döneme girme hakkın başlayacak yani 2015'te 

passion100.blogspot.com
Güzelmiş teşekkür ederim yardım ettiğin için kayıtlar ne zaman oluyor bide ? 

26 Ağustos - 27 Eylül arasındaydı 2013'te
http://www.aol.meb.gov.tr/ bak bu site açıkögretim lisesinin resmi sitesi buradan iş takviminden kayıtlara bakabilirsin rica ederim
http://www.aol.meb.gov.tr/ bak bu site açıkögretim lisesinin resmi sitesi buradan iş takviminden kayıtlara bakabilirsin rica ederim
passion100.blogspot.com