TOPLAM DÖNEM : 9 AOL'de Okuduğu Dönem : 5
ARKADAŞLAR GEÇEN SENEMİ NE 8 ÜZERİYDİ YA BENIM YETIOMU ARKADASLAR AOLDA OKUDUKUM DONEM 5 AMA TOPLAM DONEMIM 9 YAZİO BEN GİREBİLİRMİYİM
EK SİNAV SORU
Re: EK SİNAV SORU
Ek sınav için toplam dönem önemli. Toplam dönem 8 veya üzeri, kredi ise en az 162 olmalı ek sınava başvurmak için.

Şuan için belirli bir şart yok ama yine mail yoluyla iletişime geçip kredi aranmaksızın sınava dahil olmak istediğinizi mail yoluyla belirtin e-türkiye üzerinden BİMER'e yazın. Ben beşinci ay gibi yazdım
cevap geldi; Şuan için ek sınav gündemde olmadığı gibi şartlarıda söz konusu değildir diye cevap yazmışlardı.
cevap geldi; Şuan için ek sınav gündemde olmadığı gibi şartlarıda söz konusu değildir diye cevap yazmışlardı.
3. dönem sınavı bitmeden istemek anlamsız 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Arkadaşlar herkesin aklında olsun ağustos sınav sonucu açıklandımı topluca mesaj atalım.
Etrafında ki kurt görünümlü kuzulara değil kuzu görünümlü kurtlara dikkat et
Biz yıllarca ek sınav olsun diye etkinlik yaptık, dilekçe, mail yağmuruna tuttuk. Ama artık ek sınav gayrı resmi 4. sınav gibi oldu. Yani her sene elbet yapılıyor, eskisi gibi çabaya gerek yok...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk