ya sonum yada yeni basliyorum

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
dreamemrahkurt
Yardımcı Uzman

ya sonum yada yeni basliyorum

Mesaj gönderen dreamemrahkurt » 03 Tem 2014, 04:19

Arkadaslar toplam kredim 84. 2nci sinav a 1 oturum disinda bazi nedenlerden dolayi giremedim(amca oluyordum ordan oraya kosturma modu..). 21 yasindayim. Calistigim icin derslerle hic ilgilenemedim. Soyle birsey sormak istiyorum. 2015 ygsye de 102 krediyle girebilinir mi? 84 kredimi 3ncu sinavla en kotu 120 yapmak istiyorum. Kaldi ki gecen sene ki gibi ek sinav cikacak mi..(hani su 8donem uzeri, kredisi onemsiz olan) eger o sinavda cikarda oradan da 145-150 civari hedefliyorum tabi guven nedenim ise isi gucu birakip eve ve dershaneye guvenicem. Sanirim eylulde basliyor dershane de. Dershaneye gidip oncelikle bu kalan kredileri tamamlamak istiyorum biryandan da ygs. Ygs sonrasi ders calismaya devam edicem ki kalan kredileri vermek icin..

Sorularim sunlar: arkadaslarim fem e git diyor. Hic dershaneye gitmedim. Ortalama fiyatlari nedir?

2- 2015 ygs icinde 102 kredi gecerli olacak mi? Bu beni cok kuskulandiriyor.

3- 8 donem uzeri kredisi farketmeyen sinav tekrar olur mu?

4- bunlari yapmak zorunda olarak goruyorum isimden de ayrilacagim. Senelik iznim bitince.

Bu sorular hakkinda ortalama cevaplarinizi bekliyorum, tesekkurler arkadaslar.

tayfun29
Uzman Doktor

Re: ya sonum yada yeni basliyorum

Mesaj gönderen tayfun29 » 03 Tem 2014, 08:14

Merhaba bende 18 yaşındayım maddi durumdan dolayı okuyamamıştım ama şimdi durumumuz düzeldi allaha şükür kredim 54 sınava bayağı çalıştım büyük ihtimal min 27 kredi gelecek 81 kredim olacak %80 %90 öyle hesaplıyorum daha sonra birde 3 .sınav var onada çok iyi çalışacağım ondanda 27 kredi aldım mı 108 kredi eder böylece başvurabilirim.
Şimdi kafamda ki sorular şu bende senin gibiyim aramızda ki tek fark yaş farkı başka bişey yok bende dershaneye yazılmayı düşünüyorum 7 temmuzda ki sınav sonucunu bekliyorum kredi 27 ve fazlasıysa yazılıcam.Ama aklımdan birde şu geçiyor ya ek sınav yapılırsa ? ben hiç ek sınava girmedim krediyi de 2 - 3 sınavda topladım.Şimdi ki sınavlara çok çalışıyorum gece gündüz bende işi bırakıcam ve çok zor bi döneme giricem çok riskli ama yapabilecek başka bişeyim yok yoksa sürünücez.İnşallah ek sınav yapılır gecen sene kaç ek sınav oldu biliyomusun ? ayrıca kredi şartı arandı mı olanlara.
Etrafında ki kurt görünümlü kuzulara değil kuzu görünümlü kurtlara dikkat et

tayfun29
Uzman Doktor

Mesaj gönderen tayfun29 » 03 Tem 2014, 08:28

ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN KARDEŞİM GEÇMİŞİM FUL 30/30

Resim

Kullanıcı avatarı
dreamemrahkurt
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen dreamemrahkurt » 04 Tem 2014, 01:02

Cok iyi olmus bravo. Ek sinav isi ise soyle, 18 yasindan buyuksen sene de 3 kez sinav a girebiliyorsun. Ve gecen sene oldu 2nci ek sinav daha oldu ona ise 8 donem ve uzeri yine ayni sart 18 yasindan buyukler basvurabildi. Bu sekilde umari istedigimiz gibi yolunda gider hersey.

tayfun29
Uzman Doktor

Mesaj gönderen tayfun29 » 04 Tem 2014, 07:46

dreamemrahkurt yazdı:Cok iyi olmus bravo. Ek sinav isi ise soyle, 18 yasindan buyuksen sene de 3 kez sinav a girebiliyorsun. Ve gecen sene oldu 2nci ek sinav daha oldu ona ise 8 donem ve uzeri yine ayni sart 18 yasindan buyukler basvurabildi. Bu sekilde umari istedigimiz gibi yolunda gider hersey.
Şimdi ben 1995 aralık doğumluyum ağustosta sınava giricem inş o kesin sınav diye biliyorum zaten.Onun haricinde ki sınavlar var ya ek sınav onlara genellikle ne istiyolar 162 kredi mi yoksa 8 dönem şartı mı ?

Kullanıcı avatarı
dreamemrahkurt
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen dreamemrahkurt » 16 Tem 2014, 23:00

tayfun29 yazdı:
dreamemrahkurt yazdı:Cok iyi olmus bravo. Ek sinav isi ise soyle, 18 yasindan buyuksen sene de 3 kez sinav a girebiliyorsun. Ve gecen sene oldu 2nci ek sinav daha oldu ona ise 8 donem ve uzeri yine ayni sart 18 yasindan buyukler basvurabildi. Bu sekilde umari istedigimiz gibi yolunda gider hersey.
Şimdi ben 1995 aralık doğumluyum ağustosta sınava giricem inş o kesin sınav diye biliyorum zaten.Onun haricinde ki sınavlar var ya ek sınav onlara genellikle ne istiyolar 162 kredi mi yoksa 8 dönem şartı mı ?
aynı dediğin şekilde çünkü son 30 kredi gerekiyor 162 geldiğinde. mezun olabilmen için sadece 30 kredi ve daha aşağısı kaldığında ek sınav a girebiliyorsun

tayfun29
Uzman Doktor

Mesaj gönderen tayfun29 » 17 Tem 2014, 08:16

dreamemrahkurt yazdı:
tayfun29 yazdı:
aynı dediğin şekilde çünkü son 30 kredi gerekiyor 162 geldiğinde. mezun olabilmen için sadece 30 kredi ve daha aşağısı kaldığında ek sınav a girebiliyorsun
Geçen sene kredi şartı aramamışlar haberin olsun.

RecCcer 37
Uzman

Mesaj gönderen RecCcer 37 » 20 Tem 2014, 02:50

Fem dershanesine gitme derim.Nedeni memurluk mülakatlarında direk elenirsin çünkü siyasete girmeyelim f. gülenin olduğu için biliyorsun durumları :)
MEZUN 29 HAZİRAN 2015

tayfun29
Uzman Doktor

Mesaj gönderen tayfun29 » 20 Tem 2014, 08:04

RecCcer 37 yazdı:Fem dershanesine gitme derim.Nedeni memurluk mülakatlarında direk elenirsin çünkü siyasete girmeyelim f. gülenin olduğu için biliyorsun durumları :)
Ne alakası var abartıyosun mantık olarak bakarsan ben önümüzde ki sene bitiricem.Bunun resmi bir kayıtı yok yani meb bakıpta senin dershaneye gidip gitmediğini denetlemiyor.Bulabilirmi dersen illa ki bulur ondan yana sıkıntı yok ancak ben dershaneye gittikten sonra inşallah 1 + 4 yıl üniversite okuyacağım zaten 5 yıl geçmiş olacak okadar geçmişe bakmazlar bilmem anlatabildim mi he ayrıca öyle birşey mi oldu oy vermem gider işimide özel şirketlerden tercih ederim.

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön