aöf bilen arkadaşlar cevaplarsanız
-
- Acemi
aöf bilen arkadaşlar cevaplarsanız
aöl için okula gitmeden sadece sınavlara giriyoruzya ünüversitedede böyle bir imkanımız varmı yani 4 yılık bir ünüversiteli okula gitmeden dışardan okuma şansı varmı açık öğretim fakültesi dediğiniz böylemi? öyleyse belli branşlarmı yoksa hemşirelikte varmı? cevaplarınız için şimdiden tşk.
- dreamemrahkurt
- Yardımcı Uzman
Re: aöf bilen arkadaşlar cevaplarsanız
dediğin gibi aöf. açık öğretim fakültesi. sınavlar nasıl olur, bazı bölümlerin ders olur mu o konuda bilgim yok.
ayşegülnur yazdı:aöl için okula gitmeden sadece sınavlara giriyoruzya ünüversitedede böyle bir imkanımız varmı yani 4 yılık bir ünüversiteli okula gitmeden dışardan okuma şansı varmı açık öğretim fakültesi dediğiniz böylemi? öyleyse belli branşlarmı yoksa hemşirelikte varmı? cevaplarınız için şimdiden tşk.
aynen aöl gibi okula gitmeden sınava giriyorsun bide okuyacağın bölümler sınırlı istediğin her bölüme gidemiyorsun
aöf de bölüm sınırlaması var. Yani ben şu bölümü evden çalışayım ve sadece sınavlara gireyim deme imkanı bazı bölümler için geçerli. Mesela ben biyoloji istiyordum 4 yıllık aöf ama yok. Ya da laborantlık, aromatik ve tıbbi bitkiler bölümleri vardı istediğim 2 yıllık. Onlarda da evde çalışıp sınava giriyorsun ama staj zorunluluğu var diye vazgeçtim. Bazı bölümlerde de yaz okulu falan oluyor. Hemşirelik var mı tam bilmiyorum aöf de ama varsa bile staj veya yaz okulu olmadan olmaz sanırım. Sonuçta uygulamalı eğitimin şart olduğu bölümler kategorisinde.ayşegülnur yazdı:aöl için okula gitmeden sadece sınavlara giriyoruzya ünüversitedede böyle bir imkanımız varmı yani 4 yılık bir ünüversiteli okula gitmeden dışardan okuma şansı varmı açık öğretim fakültesi dediğiniz böylemi? öyleyse belli branşlarmı yoksa hemşirelikte varmı? cevaplarınız için şimdiden tşk.
Şu http://www.acikogretim.net/aof.acikogre ... umleri.htmlinkten incele istersen detaylıca

hemşirelik yok 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
-
- Acemi
arkadaşlar bilğilerinizi paylaştığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.