SINAVLARA ÇALIŞMA ŞEKLİM
SINAVLARA ÇALIŞMA ŞEKLİM
Merhaba arkadaşlar benim sınavlara çalışma yöntemim şöyle ;
ilk önce kitapları okuyorum sonra bana önemli gelen yerlerin üstünü çiziyorum ve geçmiş dönem sorularına bakıyorum ve en çok hangi konulardan çıkmışsa onların özetini çıkartıp çalışmaya başlıyorum sizce çalışma methodum nasıl?
ilk önce kitapları okuyorum sonra bana önemli gelen yerlerin üstünü çiziyorum ve geçmiş dönem sorularına bakıyorum ve en çok hangi konulardan çıkmışsa onların özetini çıkartıp çalışmaya başlıyorum sizce çalışma methodum nasıl?
Re: SINAVLARA ÇALIŞMA ŞEKLİM
Güzel, aynen devam. 

teşekkürlersenanur yazdı:Güzel, aynen devam.

- dreamemrahkurt
- Yardımcı Uzman
notlara da sınav başlamadan 2-3 gün onceden calısmaya basla cıkmıs sorular a da bak:) 

teşekkürler önerilerin için hedefim bu sene 75 kredi toplayıp seneye hem liseyi bitirip hem universiteyi kazanmakdreamemrahkurt yazdı:notlara da sınav başlamadan 2-3 gün onceden calısmaya basla cıkmıs sorular a da bak:)

Benim çalışma şeklim; İlk önce seçmiş olduğum dersin kitabını bitiririm daha sonra aradan fazla zaman geçirmeden ufak ufak test çözerim en sonunda bütün kitaplar bittiğinde yaklaşık her derse ait 300 - 350 soru çözerim.Daha sonra her testin sonuç kağıdına hatam olan ya da tereddüt ettiğim konuları yazarım en sonunda o konuları tekrar gözden geçiririm.Son sına vdan 30 puan aldım bu arada ortalama günde 5 - 6 saat çalışıyorum min.
Etrafında ki kurt görünümlü kuzulara değil kuzu görünümlü kurtlara dikkat et
güzel bi çalışma methoduymuştayfun29 yazdı:Benim çalışma şeklim; İlk önce seçmiş olduğum dersin kitabını bitiririm daha sonra aradan fazla zaman geçirmeden ufak ufak test çözerim en sonunda bütün kitaplar bittiğinde yaklaşık her derse ait 300 - 350 soru çözerim.Daha sonra her testin sonuç kağıdına hatam olan ya da tereddüt ettiğim konuları yazarım en sonunda o konuları tekrar gözden geçiririm.Son sına vdan 30 puan aldım bu arada ortalama günde 5 - 6 saat çalışıyorum min.

ben 2 saat çalışıyorum önce okuyarak önemli yerleri not alıyorum konular bitince çıkmış soruları çözüyorum
sınava yakın günlerde tekrar notlarımı okuyorum 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Edebiyat vs. okumaya yönelik dersler de dediğin şekilde oluyor da matematik,ingilizce gibi derslerde olmuyo.Blueberry yazdı:ben 2 saat çalışıyorum önce okuyarak önemli yerleri not alıyorum konular bitince çıkmış soruları çözüyorumsınava yakın günlerde tekrar notlarımı okuyorum
Etrafında ki kurt görünümlü kuzulara değil kuzu görünümlü kurtlara dikkat et
aynen benim lisedeykende sayısal derslerde uyguladığım yöntem var çok etkili oluyotayfun29 yazdı:Edebiyat vs. okumaya yönelik dersler de dediğin şekilde oluyor da matematik,ingilizce gibi derslerde olmuyo.Blueberry yazdı:ben 2 saat çalışıyorum önce okuyarak önemli yerleri not alıyorum konular bitince çıkmış soruları çözüyorumsınava yakın günlerde tekrar notlarımı okuyorum

Arkadaslar online testler güncellenmek icin kaldirildi uyarisi aliyorum. Bu herkeste böyle degil mi? Yoksa ben mi ulasamiyorum acaba?
Yalanlar üzerine inşa ettiğin onca çocuksu aşkın sayesinde
evet belki de cümle cihana hükmetmen sağlanacak
fakat tarihte asla, sahiden sana ait bir masal olmayacak!
çünkü muhtaç olduğun kudret ve de haysiyet, senin hain damarlarında zaten yok!
Ö.G.