AÇIK LİSEDEN ÖRGÜN EĞİTİME GEÇİŞ HAKKINDA!

Yukarıdaki Başlıkların Dışında Kalan Her Türlü Soru ve Cevaplarınızı Bu bölümde Paylaşabilirsiniz
ademgs35

AÇIK LİSEDEN ÖRGÜN EĞİTİME GEÇİŞ HAKKINDA!

Mesaj gönderen ademgs35 » 31 Ağu 2014, 21:42

Öncelikle Herkeze Selamlar.Benim Sizlere 2 Sorum Olucak İş Biraz Karışık Şimdiden Teşekkürler...
1.Soru
Şimdi Ben 9 Sınıfa Yani Lise 1 Yeni Geçtiğimde İlk Sene 1 Yıl Kaldım.Sonra Babam Akıllanmam İçin Beni Açığa Yazdırdı.İşe Felan Gidiyorum Gelıyorum Fazlasıyla Akıllandım...
Şimdi Benım Kalan 1 Yılım Daha War Onu Okumak Istıyorum Son Sanşımı Kullanmak İstıyorum
Yanlız Kredim 47 Kaldı 48 Lise 2 Geçiş Oluyor Ama Kredim 47 Kaldı Sansızlık Edebiyat 40 kaldı Tek Soruyla Kaçırdım.Şimdi Ben Lise 2 ye Geçiş Yapmak İsityorum Önümüzdeki Sınava Girip Geçersem Lise 2 sınıfa 2. Dönemden Baslaya Bilirmiyim?

2.Soru
Eğer Başlarsam Sizce Yapabilirmiyim Kendime Güvenıyom Ama 2. Dönemde Başilıyorum Sonucta Ve Konular Geride :/ Bilgilendiriseniz Sevinirim :) * :01:

emrahk
Onursal Üye

Re: AÇIK LİSEDEN ÖRGÜN EĞİTİME GEÇİŞ HAKKINDA!

Mesaj gönderen emrahk » 01 Eyl 2014, 08:09

AÖL'den örgüne geçiş işlerini bence ilk Halk Eğitime sonra da geçmek istediğin liseye sor. Onlar geçiş şartlarını, yaş kriterini, kredi vs.. daha iyi bilirler. Sürekli şartlar değişiyor; biz ne dersek yalan olur açıkçası...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

“Diğer Konular Hakkında Sorularınız” sayfasına dön